Kızlar bilgi amaçlı sizlere yazım istedim ben ikizlere hamileydim 34+2 herşeyim çok guzel di çok rahat hamilelik geçirdim takı 10gun içinde tansiyon yüksekliği aşırı ödem yaşanaya kadar 03/01/2023 tarihinde gözlerim acamadim sislikten hemen doktor aradım acil gelmen lazım dedi gittim.nts çekildim tansiyon 16 diydi doktor normal yatış verelim dedi tekrar nts çekildim tansiyon tekrar ölçüldü 18 doktor ben odaya gitmeden acil sezeryan alıyoruz dedi şok oldum gebelik zehirlenmesi yaşıyor olabilirsin dedi ve beni hazırladılar beş dj sürmedi amaliyathaneye gitmem hiç korkmadim.cunku panik yaptım bebekleri düşündüm neyse beni amaliyathaneye aldılar yatırdılar sordular genel mi yarı baygun mi dedi bende komple dedim doktorum geldi yüksek tansiyon için sonda takmam lazım dedi uyurken mi takım odada mi ayikinca mi fedi bende burda takin dedim ve uurken taktılar bana damar yolu açıldı iğne ile enjekte ettiler ve uyudum uyandım karnıma hemşire bastırdı acıdı yalan söyleyemem sonda takılıydi hiç bir zararı yoktu afedersiniz isediniz bile farkında değilsiniz neyse biraz karın ağrısı ile uyandım ağrı kesici taktılar ağrı sadece adet sancısınin 3 katı filan neyse ilaç serum hafifledi biraz maalesef.ilk gün yuruyemedim tansiyon yüksek oldu icin kalkamıyordum bayılacak gibi oluyodum ikinci gün zorda olsa.kalktim.acili bir yürüme oldu korkulacak bir şey değil sezeyan ikinci gün sonda çıkarıldı küçücük Bir acı yaşadım en kötüsü bebeklerim yeni doğan bakım.odasina. aldılar erken doğum oldu icin koklayamadim.yavrularimi çok canım yanıyordi onlar.orda oldu icin görmeye gittim dayanamadım küçücüklerdi minnacık doktor bebekler 1=hafta 10guh burda kalacak dendi en kötüsü de bu yavrularımı hastanede.koyup eve gelmekti biliyordum emin ellerde özel hastane ilgi güzel ama içim yanıyordu bugün sonkez görmeye gittim de birisin beyninde parlama gözüktü kan gözüküyor.ama korkulacak bişey değil dedi bir ay üç ay sürr dedi sonra geçer ama sen gel bunu bana sor lafın kisasi.yavrularum.kuvezde ben evde sütüm gelmiyor bu arada gaz için kayısı hoşafı içtim suyu içtim gaz çıkarıyor bugünde.buyuk.abst yaptım zorda.olsa DUPHALAC şurup içtim. şimdide rahatlamak için kzilar sezeryandan korkmayın hiç bişey yok yeterli evladınız yanınızda olsun dua edin ve sütüm.nasil gelir Allah rızası için dua edij yavrularıma