Hulya2626 Eskişehir ümit hastanesi muayene ücreti 495 olmuş doğum ücreti de 13 bin olmuş ve bu zam yeni gelmiş😲ne olacak bu fiyatlar Allah’ım yardım et. Kredi çekeceğim mecbur masraflar için 😮💨
Erayrahime Hulya2626 bizim muayene 700 olmuş doğum ücreti henüz söylemediler 13 ocakta randevum var o zaman öğrenicez.
Rabia04_09 Hulya2626 Benim gittiğim hastanede muayene ücreti 300 TL den 475 TL ye yğkseşmiş doğum ücret de 6300den 9000 TL ye durum gerçekten içler acısı ..
aslisevdi Hulya2626 Ben de dün özel hastaneye cinsiyet öğrenmeye gittim burda da 515 ₺ olmuş maalesef. Allahtan cinsiyeti öğrendim deydi diyorum. İlk çocuğumu özelde doğurmuştum ama bu zamlardan sonra ikinciyi doğuramam özelde. Allah gerçekten herkese yardım etsin zam gelmeyen hiç bişey yok 🙏
Dilosderler Hulya2626 acibademde 575tl yapmış muane ücretini Ocak ayı annelerine güzellik yapmış ben 13bine doğum yapicam eski fiyatından orda şubatta zam geçerli olcakmis 20bin olur diye bekliyorduk açıkçası bizde artık çok daha zorlanıyor herşey malesef
kubra3rkan Dilosderler merhabalar, hangi doktora bakınıyorsunuz acıbademde? Ocak ayı annelerine 13 bin yani eski fiyattan mı geçerli olacakmış ?
Dnzmom Hulya2626 bende ümit hastanesi ne gidiyorum bu ay daha gitmemiştim öğrenmiş oldum muayene ücretini 😊 özel hastanelerin hepsinde artmış fiyatlar
Dilosderler kubra3rkan merhaba evet ceren hocaya gidiyorum doğumum oldu bile Ocak ayında eski fiyat geçerli Şubatta yeni fiyat geçerli olcakmis ama bu doğum için muane ücreti Ocak ayında da 575tl olarak almaya başladılar sadece doğum ücretleri Şubat’ta uygulanacak mis oda duyduğuma göre epidural 19olcakmis