mommyily Elif2143 inşallah hayırlısıyla canım Allah nasip ederse olur strese girme hiç ben yumurtlama filan takip etmedim bunlar strese sokuyor insanı rahat olmak lazım biraz 🥰
SerapBagci Gamze_55 Bende bu belirtileri yaşamıştım ve hep adet olcam diye düşündüm hatta spora gidiyordum o zamanlar baya ağırlık falan kaldırıyordum meğerse hamileymisim hicte dikkat etmemistim ramazan ayiydi hemde oruc tutuyordum😂🥰👼🏻 bence emin olmak için bi test yap nolur nolmaz ♥️🌺
SerapBagci Elif2143 tam hatırlamıyorum ama 3 4 gun kala sanırım ramazan bayraminin arefesi test yaptım biri silikti çizginin sonra bayram sabahı yaptım iki çizgide netti
mommyily Elif2143 kasık ağrısı kokuda hassasiyet ve sürekli uyku hali vücudumu da tanıyınca hemen farketmiştim 🥰 darıda hayırlısıyla isteyen herkese olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Elif2143 SerapBagci anladım test yaptıgımız gunlere göre bıle testın durumu değişiyor demek bırgun hıle farkeder değilmi
SerapBagci Elif2143 evet ediyormuş bende silik çıkınca yoktur demiştim eşim istemişti 2. Testi öyle yaptım
mustafatma43 Elif2143 bna bakma sen ben adete 15 gün kala anlıyordum net olarak 6.8 gün kala test yapıyordum çıkıyordu kuzum
Elif2143 Yaa yenı evlıyım herseyden cok uzagım 🫣 sora sora öğrenıyorum sadece ılıskı sonrası bu sekılde agrıdı. Ve ılkkez korunmamıstık. Bılmıyorum yanı hamılemıyım dıye düşünüyorum umutlanmak istemiyorum. Esım cok istiyor