Baharun2 Kızlar şimdi yatışım yapıldı suni verilecek yavaştan dua edin açılmam olsun kolayca korkuyorum 😢😢😢😢
Tugba2907 Baharun2 tek avazda su gibi Doğumun olur inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yalcingiller Baharun2 Rabbim bi seste kurtarsın inşallah canım sağlıcakla gelsin bebişin güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle 🙏🏻
Msalbyrk Baharun2 allah yardmcn olsn canm insllah kolay gecer korkma bol bol dua et 🙂 gece hikayeni beklyorm 😁
Zulal09 Baharun2 Ay seni görünce bende heyecanlandım 🤗 Allah yardımcın olsun kolaylık nasip etsin inşallah bir avazda 😌
Aysehatun Baharun2 Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah kısa sürede olur açılman bi avazda alırsın kucağına bebişi inşallah 😇🙏🏼😇
tazecikanneee Baharun2 ay hadi inşallah kendim dogurcakmıs gibi heyecanlandım bir avazda kurtul insallah kuzuummm🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙈
Tosbik Baharun2 ayyy hadi hayirlisiyla insallah canim benim. Kac gundur bugun yarin diye diye en sonunda hastanedesin bak 🤗🤗.. saglikla bi avazda al kucagina insallah 😍