Egelihatunn Lolo3434 başınız sağolsun çok geçmiş olsun. Malesef özele gitme durumum yok malum fiyatlar. Rabbim göstermesin. Rabbim korusun.
Lolo3434 Egelihatunn çok sağolun.herkes özele gidemeyebilir fiyatlar almış başını gidiyor kuzenimde devlet hastanesine gidiyordu sadece dikkatli olun bebeginizin hareketlerinş sık sık kontrol edin Rabbim kimseye yaşatmasın Rabbim hepimizin evladını bagışlasın Sizede şimdiden hayırlı olsun bebeginizi saglıkla alın kucagınıza Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
KeremikoBayky Egelihatunn suni ile doğumunu başlatırlar canım büyük ihtimal bence sen doğumu başlatmak için bol yürüyüş squat çift merdiven çıkma çömelip yer silme adaçayı hurma ananas ilişkiye girme yöntemleriyle kendi doğumunu başlatmaya bak suniye gerek duyma inşallah
Egelihatunn KeremikoBayky yapıyorum valla bugün de Meryem Ana otunu attım okuyup Rabbim yardımcım olsun. Cümlemize de yardımcı olsun kuzum ❤️
yinehamile Egelihatunn sancın yoksa suni sancı verirler duruma göre normal veya sezeryanla dogum yaparsın.
Bebek_anne1995 Egelihatunn cok sukur Rabbim hayirli etsin Allah anali babali buyutsin insallah🤲🏻 bizde kizimiza kavustuk
Egelihatunn Yarenay merhaba özel mi sizin özel ise Hiç düşünmeyin gayet güzel olur ❤️ bide ben bahsaetmiyeyim pek hoş değildi malesef
Yarenay Egelihatunn özel değil canım devlet başakşehir çam sakura hastanesi yatış işlemlerini falan nasıl yapıyorlar 41 haftada niye his olmadı
Egelihatunn Yarenay açıklığım vardı 3cm ondan yatırdılar. Artı olarak kuzum syum azalmış bilemediler. Rahim kalınlaşmaaı bilmem ne dediler doğum uzadı. Doktor, asistan stajyer derken doğumda 50 farklı kişi gördüm malesef bu sebepten.