Minikcennetim Kızlar 38 haftalığım bugün çatı oldum eve geldim kanamam olmuş şuan da da pütür pütür açık renk kanama geliyor peçeteye kendimi de zorlamadım neden oldu bu gelen nişan mı acaba?
Yelizdiyebiri Minikcennetim nişan olabilir. Bende 38 haftamda catı muyanesı oldum ama ogün tüm gün sızlama ağrı oldu kanama vs olmadı bebek aşağı hiç ınmemıs benım
srnglcskn Minikcennetim 37+5 bende bugün Çatı muayenesi oldum ilk başta baya bi lekelenme oldu günlük ped takmıştım neredeyse yarısı dolmuştu 1 saat içinde. hemen doktora gittim normal dedi hala küçük damla damla gelmeye devam ediyor artarsa hemen acilden giriş yaptır demişti sancım yok açılmam yok bebek yukarda dedi beklemedeyim bende 🫠
beyazgull Benimde çatı muayenesinden sonra kanlı sümüksü akıntı geldi bir kaç kez sonra kahverengi lekelenmem de oldu nişan mı bilmiyorum üstesinden bir hafta geçti
hunilimom Minikcennetim Nisan daha kırmızımsı oluyor mesela ben 39+0 da oldum çatı muayenesi 3 gün leke geldi kahvrengi çamur gibi sonra parça biseyler geldi sümük gibi üzüyordu ama kahverengi idi doktorum Nisan demisyi ilk doğumda da tamamen kırmızıydı
Minikcennetim srnglcskn sağlıkla gelsinler canım benimde bebek bayapa kanalda artık sancı açıklık yok ama bende beklemedeyim