Hfdkmn Harvicell bende yeni gectim o yoldan cnm 1 hafta önce 😊 hayatimin en uzun beklemesi oldu ama degdi 😊 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻 transferin ne zamandi ve kacinci gün embryosu?
Asilim-oglum İnşallah hayırlısıyla,sağlıcakla gerçekleşir Rabbim bu yolda çabalayıp isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah,zor bi süreç iyii düşünün herşey iyii olsun 🤲
Harvicell Hfdkmn 29.12 transfer dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu . Test yapsam çıkar mı bilemedim 7 gün oldu bugün tam .
Hfdkmn Harvicell benimde 2 adet 5. gün dondurulmus embryoydu 6 gün sonra yaptim cikmadi 7. gün cikti silik erken test ile o gün kan verdim tabi biraz düsük deger cikiyor cok erken yapinca ama gebelik belliydi yani kanda cnm ben sabredememistim 🙈
Forumcu Harvicell bende 28 Aralık transfer oldum bugün 9.gun dayanamıyorum yarın sabah test yapmayı düşünüyorum bende
Harvicell hemsireanaa yaa doktordon doktora fark ediyor o zaman ama nasıl bir açıklama yaptı doktorunuz mantığıma oturmadı ondan soruyorum
hemsireanaa Harvicell doğal siklus dedikleri bişey bu.vücudu kendi halinle yumurtlatıp sonra çatlatıp ondan sonra transfer yapıyolar
DenzRya Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu yollardan gectim 8 Haziran’da transfer oldum ben 7.gun testte pozitif gördüm.cok güzel duygular Allah yardımcınız olsun inşallah pozitif alırsiniz.biz 33 haftalık olduk bile zaman su misali.simdi başka sorunlarla uğraşıyoruz plasenta previa percreata sorunu oldu riskli bir hamilelik geçirdim 1 aydr da evdeyim yatıyorum. Allah evlat ile sinamasin kimseyi boş kucaklari doldursun inşallah 🙏
Harvicell hemsireanaa hiç bilmiyordum doğrudur canım inşallah iyi haberlerini alırız buraya da yazarsan ☺️