Zehross03 Seyma-35 bendede varr hatta gözümü çizdirmiştim 0 lanmıştı 3 olumsuz gebelikte sürekli kuruluk bulanık görme oldu şimdi hamileyim tekrar aşırı bulanıklaştı yine hele kustuğum zaman artıyo gibi bi çözüm bulamadım gözlük yazdırabilirsin
Bet1 Seyma-35 benim ilk hamileligim öncesi göz numara 0.75di ve hiç gözlük kullanma gereği duymuyordum hamilelikte arttı doğumla beraber 5lere çıktı.bir kaç sene öyle idare ettim ve sonra lazerle cizdirdim. Çok şükür 0landi şu an hamileyim tekrarlamasindan çok korkuyordum 22. Haftaya geldim tekrarlamadi da
2023annesi Geçen gebeliğimde de çok fazla göz sorunu yaşamıştım bu da aynı sadece gebelikte tekrar eden göz migrenim var bezende yoğun stresli olduğum dönemlerde göz kenarlarında ani parlamalar oluyor :( benim gibi olan var mı
ilkin41 2023annesi hala yaşıyormusunuz acaba bu durumu bende aynı şeyi yaşıyorum sebebi ne bilmiyorum 🤦🏻♀️
Ahsenveannesi ilkin41 mutlaka bir tsnsiyon ölçtürün gebelikte göz kuruluğu falan oluyor ama bulanıklık tansiyonla ilişkili olabiliyor
2023annesi ilkin41 gebeliğin başından 23. Haftalarına kadar oldu bişey yapmadım kendi kendine geçti pek umursamıyorum artık o yüzden de dikkatimi çekmiyor olabilir devam ediyorsa da
Seyma-35 @Zehross03 pandemi oldugu zamanlardaydı kontrole gitmemiştim bidaha da Rabbim nasip ederse doğumdan sonra baktırıcam ama benim başım ağrıdığında oluyor bulanıklık
Bet1 Zehross03 yaa inşallah artmaz ya bilmiyorum 1 sene olacak benim Nisan da daha memnunum yani ben etrafımda cizdirwn bir kaç kişi daha var onlarda da ilerleme olmayınca öyle karar verdik
Yazmelegi_ Seyma-35 bende oldu gittim hamilelikte olan birsey dedi gözlük verdi uzaga felan baktığım da ise okuyamiyodm bulanik oluyordu hep doğumdan sonra geçmezse geri gel dedi