Mysmrt Caglali ama bu ilaç hamile kalmak için kullanılmıyor ki canım hamile kaldıktan sonra vitamin desteği amaçlı kullanılıyor
Kayaozge Caglali Canım ben bunu hamileliğimde vitamin takviyesi olsun diye verdi doktorum bana bence sen bir daha danış istersen doktoruna
Nesli8181 Caglali doktorum bana hamileliğin başından doğum yapana kadar kullanacaksın dedi devam ediyorum
Tgcccc Ben 15 gündür kullanıyorum bunu sabah aç karnına + folik asitte alıyorum aç karnına ikisini bir aliyorum yani.Folik asiti de 2 aydır kullanıyorum son kutuma başlıcam
butterfly35 Tgcccc bunu gebeler vitamin takviyesi olarak kullanıyor kuzum kahvaltıdan sonra. Doktor mu önerdi gebelik öncesi de kullan diye ?
Mysmrt Caglali yani normalde hamile kalmadan önce kullanılıyor ama hamile kalmak için değil hamile kaldığında bebeğe hazırlık olsun diye canım bunlar. Folik asit ya da vitaminleri hamilelikten üç ay önce kullanmaya başlıyoruz bebeğe hazırlık için.
Elifsu01 Caglali ben de hamile kalmadan önce kullanmıştım canım doktor tavsiyesi ile. Sadece gebelikte kullanılmıyor ki.
Mysmrt Caglali yok canım ne sorun olacak vitamin sonuçta. Benim anlatmak istediğim hamile kalmak için kullanılmıyor onu demek istedim🥰
Tugbakose-24 Hamılelıkten once folık asite başlayabılırsın gebelıgın 3 ayına kadar kullanman gerek . 3 ay dolunca folik asiti bırakıp bu decavite başlamalısın ve bu decaviti dogum yapana kadar kullanmalısın ve tok karnına içmelisin
Tgcccc Tugbakose-24 bana doktorum 1 kutu kullansan yeter dedi sonrasında demire başlciaz dedi bilmiyorum her doktor ayrı bişey söylüyor o yüzden burdan tek bi ilacı doğuma kadar kullanıcaksın demek yanlış olur . Sonra doktoru hayır sen 1 kutu kullan diyince insanlar niye böyle oldu diyor :)
Tgcccc Moonrose16 bana hiçbir şey söylenmediği için aç alıyorum ama bişey farketcegini sanmıyorum doktorum bişey demedi çünkü illa 🥰😅
butterfly35 Tgcccc post açan arkadaş gebe kalmak için yazınca sende aç mı tok mu bilmiyorum diye ekleyince sende aynı sebepten kullanıyorsun sandım :) Sağlıkla al kucağına ❤️