Cansudinc Kızlar 25 haftalık hamileyim 11,5 kilo aldım . Herkes asıl bundan sonrasında çok kilo alacağımı söylüyorlar . Gerçektende bundan sonrasında kilo alımı çok mu oluyor 🥹
Eldgrn Cansudinc ister istemez oluyorsun canım sen ne kadar dikkat etsen de artık O kilolar alınıyor sağlıklı gelsin kilolar gene verilir sıkma canını
2aslan_annesi07 Cansudinc bebek ilk zamanlar sizden almiyo zaten kaç kiloyla hamile kaldınız zayıf olanlar genelde çok aliyo ben 62 yle kaldım su an 69 kiloyum çok aldım diye düşünüyodum 25 haftadayim dikkat etmeye çalışıyorum son aylarda bebek çok aliyo evet
Edaa1234 Cansudinc Bende 25. Haftamdayım 11.5 kg aldım aynıyız tamamen bünye ile alakalı çok yemiyorum dikkat ediyorum diyetisyen menüsüyle besleniyorum ama nafile doğumdan sonra veririz hiç kasma keyfini çıkar 🥰
Betulhdvrd Cansudinc ben 57 ile kalmıştım sonra 54e düştüm bulantı kusmadan şuan 31.haftadayim 63 geldim
2aslan_annesi07 Cansudinc bebeğin gelişimi nasıl ? Doğumdan sonra çoğu veriliyor ama çok kilo alınca vucud deforme oluyo ister istemez sarkmalar ve çatlaklar daha çok oluyo dikkat ederseniz sonlara doğru daha az alırsınız insaAllah
2aslan_annesi07 Cansudinc himm zayıf kalmışsınız ondandir☺️ çok problem yapmayın dikkat edin sadece☺️
Cansudinc 2aslan_annesi07 En son kontrolümde 1 gün geriden geldiğini bi sorun oluşturmayacağını söylediler . Benide sarkmalar çatlaklar korkutuyor . Arada bi bebe yağı sürüyorum çatlak olmaması için . Kilo konusunda tavsiyeniz varmı
Cansudinc Edaa1234 İlk defa benim haftamda aynı kilo alan birii 😂😂🤗 Doğum zamanı kaç olcaz merakla bekliyorum 😂
Aysshenur Edaa1234 bende 26 haftalık gebeyim. 75 kilo ile gebe kaldım şu an 84 kiloyum. Yani çok üzülüyorum. Sürekli ayakta çalışıyorum. Günlük en az 1,5 saat yürüyorum. Tamam bazı günler sapsam da yememe özen gösteriyorum. Sonumu hiç düşünemiyorum.
gunel91 Cansudinc belki sekeriniz var onnan hizli kilo aliyorsunuz seker yuklemesi yaptirdiginizda tam belli olucaq.
Tiiffany Cansudinc daha öncekilerde 30 kg alan ben 11 kg cok iyi :) veriliyor dert etmeyim bak verip tekrar gebeyim 18 aylık oglum var
Tiiffany Cansudinc İlk gebelik kilosunu 1 senede verdim 2.gebeliği dogumdan ilk 3 ay sonra veremedim öylece duruyordu kilom sonra aniden gitti. Dogumla beraber 6 ay içinde cogu gitti tamamen gitmesi 9 ayı buldu. İşte smdi yine gebeyim ama bu sefer hepsinden farklı sadece 3 kg almışım bende şaşırdım iştahım hiç yok. Üzülmeyin yani kg gidiyor. Sadece yapmanız gereken dogumdan snr süt olsun diye gebelikteki gibi yemeyin. Sz ne yerseniz yiyin sütünğz zaten olacak. Akşam yemeginide kestimiz mi. Bol su ve uyku hemen verirsniz. Zaten coguda ödem emin olun
busraninprofili Cansudinc neyse bebis iyi olsun da kilo verilir bundan sonra dikkat et ama seker, tansiyon vs hastalik cikmasin 🌸
Sudedemirer Cansudinc evet öyle diyorlar ilk hamileligim benimde 32. Haftadayım 13. haftaya yadar 12 kilo verdim 60 kiloydum 42 ye düştüm şuan 32. Haftadayım 62 kiloyum iyiki ilk 3 ay kilo vermişim yoksa çok şişerdim şuanki kilom iyi doguma kadar 70 olurum heralde zaten dogumda 5 6 kilo gidiyor