Peri_kizi Kızlar isimli hastane çıkışı yaptircam ama fiyatlar biraz pahalı gibi bildiğiniz bütçeye uygun varmı acaba sizler yaptırdınız mi ya da tanıdığınız biri varmı güvenilir
Edafmo Peri_kizi Instagram’da lohusa_takimlari diye bir sayfa var arkadaşım oradan hediye yaptırdı fiyatını bilmiyorum ama kalitesine nakışına bayıldım ben
Seherselim Peri_kizi - - 11 li hastene çıkışı aldım canım bebeqon dan 375 tl ye çok memnun kaldım hem erken elime ulaştı hem de kumaş kalitelisi çok güzel
35-altinkalp Instagram da esila aksesuar diye bir sayfa var. Kızıma halası hediye yaptırdı fiyat bilmiyorum ama kalitesi çok güzel
Edaa2506 Seherselim onuda yıkayınca soluyo gidiyo canım bilgin olsun ablam kullandı iki ay önce yıkadık hep soldu
Aslihanfs Ben battaniye şapka tulum yastık kılıfı ve abisine tişörtü 750 tlye yaptırdım henüz elime ulaşmadı
Seherselim Edaa2506 doğrudur canım 1 defa 30 derecede yıkadım ama sıkıntı olmadı çok renkli birşey tercih etmedim fiyatına göre kumaş kalitelisi güzel ama yeni doğan takım olduğu için idare eder bi kaç kullanımlık bakalım