Mysmrt Goktugc 24-28 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum ve sağlık ocağında yapılmıyor diye biliyorum ama emin değilim
Ellove Goktugc sağlık ocağında yapılmıyor. Devlete gidin dahiliye doktoruna hemen kafanizi sokun odaya yaaa ben hamileyim diyince zaten bütün kapilar aciliyor😁 randevu almaniza bile gerek kalmiyor ama erkenden gidin
Eceecim Goktugc yapılıyor ben yaptırdım. 25. Haftada yaptırdım hatta. Eczaneden şekerli sıvı alıp gidiyorsunuz birkaç defa kan alıyorlar. Tamamen ücretsiz sonuçlarınız ertesi gün belli oluyor zaten
Egemooms Goktugc Ben salı günü yaptırdım sağlık ocağında ama erken gitmek gerekiyor eczaneden doktorun dediği ml de olanı alıp götürebilirsin tabi önce yapıyor musunuz diye sor istersen sanırım her yer yapmıyor
Betulaa Benin doktor yapıyordu , doktorun kabul etmesi ile ilgiliymiş ama kadın doğumcu hastanede yap daha iyi olur dedi diye hastanede yaptım
gizemakay Kendi doktorunuz kaç miligramlık yapılmasını önerdi ? Sağlık ocağı 50 miligramlığa kadar yapıyor. Sabah 9 da gitmeniz lazım. Hiç beklemeden direk doktora görünebilirsiniz, gebelerin önceliği var