HurremSultan esmanurum doktora soyledim. Dedim neler neler yaptım da normal doguramadim hxjsyxx dediki takilmistir yoksa dogardı🤣🤣
kahvekokusu_ HurremSultan keşke bütün doktorlar ebeler hemşireler işlerini melek gibi yapsalar da devlet özel ayrımı olmasa
HurremSultan Dmrbs18 teşekkür ederim🥰 hiç öyle sorunlarım olmadi. Hatta banyomu be tek yapardim da kocama cilve olsun az benle ilgilensin diye ona yıkattim saçlarımı mxsx ama çok iyiyim yani. 14 kilo kızım kucağımdan inmiyor sen düşün 😁
Baloglum93 HurremSultan ayy bende çam sakuraya gidiyorum bu aralar öyle kötü şeyler okudum ki çam sakurayla ilgili . Çok korkmaya başlamıştım sizin bu postumuz içimi ferahlatti
HurremSultan Mervemoms saol teyzesi Cook teşekkür ederim🥰 Valla asko ne bulduysam yedim xhskhx evde ne varsa özellikle kilo yapsın diye birsey tuketmedim😊
HurremSultan Sinemeydan bilmiyorum canım valla hic sormadım şok olmuştum zaten. Hereey biranda gelisti anlayamadım hicbirsey soru falan da sormadim 🥲
HurremSultan Sare-duru Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben çok memnun kaldım. Hersey vok güzeldi benim için. 2 kişilik odada kaldım 🥰
HurremSultan Babytwo2 Amin💙 kendinizi hiç korkutmayın. Aman ameliyat oldum falan diye de kendinizi salmayın. Hersey çok daha güzel oluyor o zaman. Hatta koridorda yürüyüş yaparken normali doğurdun fakan diyorlardı bana gxbsjxbx
Kbra3352 AyseSydm hayır pazartesi gideceğim 37 hafta olacağım gün erkek anestezi islemlerimi yapacam öyle söyledi doktorum
humeyrasmother HurremSultan maşallah ne yedin içtin bacım banada 2 gün önce karnın küçük çocuk 3 kilo zor doğar dediler eşim takma etme dedi he takmıyom dedim ama çok üzüldüm ne yedin içtin sen hamilelikte 31+1günlük hamileyim tavsiyelerini bekliyorum
HurremSultan humeyrasmother karnin küçük ne ya😑 bosver aldırma sen onlara bakma doktorun ne dedi.bu konu.icin.
cahillesohbetikestim HurremSultan ay inşallah yavrum ya 🥰 kız kendim doğurmuş gibi mutlu oldum ya 🥰 bir ömür boyu ailenle hep böyle mutlu olun inşallah 🤲❤