HurremSultan SutlacimiYedimmiBen 4.550 dogdu kuzum. Gerçekten çok büyüktü xhgsiz görünce inanamadım 🤣🙃
HurremSultan Edafmo Teşekkür ederim 🥰💙 Hiç korkmayın Rabbım yardım ediyor ve bebeğiniz gelince hepsi unutuluyor🌸
HurremSultan mervebsrnn vermişlerdir illa ama bizim gibi sap sup meme vermiyorlar malum🥲 ama çok ilgilendiklerinden eminim. Allah razı olsun hepsinden🤲🏻
HurremSultan Melehat45 süit oda yok. Tek kişilik odayı genelde normal doğum yapanlara veriyorlar. Ben normal doğumda tek kişilik odada kaldim. Ama sezeryan doğumda odalar çift kişilik. Ve çok ilgililer. Hic supheniz olmasin
HurremSultan Deletedmom_51 çok saol askooo 🥰🥰 Amin Rabbım hepinize bir avazda kurtulmayı nasip etsin🥰🤲🏻
HurremSultan cahillesohbetikestim kankaaa çok mutluyum😍😍🥺 evet kavuştum Asil Karan beyime🥺🦋 Ayşe Duru da Cook mutlu kardeşinin burun deliklerini keşfetti dhsjjxjx onları parmaklamak istiyor😁 neyseki şuanda bu durumun olmasına izin vermiyorum 😅 3 gün 2 gece kaldım kankiletta otel konforunda xgjsgxj sende sağ salim al inşallah yawrunu kucagina🤲🏻
cahillesohbetikestim HurremSultan ay inşallah yavrum ya 🥰 kız kendim doğurmuş gibi mutlu oldum ya 🥰 bir ömür boyu ailenle hep böyle mutlu olun inşallah 🤲❤
HurremSultan muallimehanimmom5 rabbim sağlık versin de canım benim. Emin ol cookda güzel bakarız bakılıyor da emin ol😍😍
humeyrasmother HurremSultan maşallah ne yedin içtin bacım banada 2 gün önce karnın küçük çocuk 3 kilo zor doğar dediler eşim takma etme dedi he takmıyom dedim ama çok üzüldüm ne yedin içtin sen hamilelikte 31+1günlük hamileyim tavsiyelerini bekliyorum
HurremSultan user4834 ameliyat başlayınca hatta başlamadan çok titredim ben. Kontrol edemiyordum vuducudumu. Doktora ameliyat başlayınca hissediyorum dedim. Halbuki acimiyordu canım ama o his beni kötü hissettirdi ve bayiltin beni dedim. Doktor da saolsun eziyet etmedi hava verdi burnumdan sonra gözümü Bi açtım beni dikiyorlar ameliyat bitmis🥲🥲
HurremSultan Psikologaylin valla kızımı normal doğurdum. Cokda zor doğurdum. Ama toparlanma süreci seseyanda daha kolay oldu sanki. Ben 40 gün totomun üstüne oturamadim kızımı doğurduğumda. Ama sezeryanda ameliyatın 3. Günü eve arabayla giderken bebeğim kucağımda çok rajat gittim. Dikislerim.cok güzel atılmıştı 🥰 sadece normla dogundaki gibi kolay gitmiyor kilo🥴 onuda halledicem bi şekilde can sağlığı olsun da gerisi önemli değil 🥰 Ama bilen biliyor normal dogsun diye Cook uğraştım ve son ana kadar da normal istedim. Eğer zorunlu bir durum yok ise sezeryan yapılmasını doğru bulmuyorum şahsen 😊
HurremSultan AsyaveAnnesiii çok saolun🥰🥰 4.550 gr dogdu bebeğim. Kilosu değil bebeğin olcumleri ve annenin durumuna bakılıyor canım. Bebeğimin omuzları geniş olmasa bende normal dogurmayi çok isterdim😊
kahvekokusu_ HurremSultan Allah hayırlı evlat etsin geçmiş olsun canım doktorunuz kimdi ben özele gidiyorum senin dışında kimseden devletle ilgili güzel bişi duymadım ben de mi gitsem oraya acaba
esmanurum HurremSultan tebrik ederim sag salim buyusun.iyice sizi merak etmisdim,her gun sizin dogum hikayeniz postunuz varmi yokmi ona bakiyordum,cok sukur,bir cok karisimlar yapmissinizfir dogum yapilnasi icin😀
HurremSultan esmanurum doktora soyledim. Dedim neler neler yaptım da normal doguramadim hxjsyxx dediki takilmistir yoksa dogardı🤣🤣
Dmrbs18 HurremSultan hayırlı olsun saglıcakla buyusün ♥️ birşey sormak istiyorum biraz özel olcak ama sezaryandan sonra tuvalette yardım aldınızmı kuzenim oldu ben egilemedim hep refakatcım sildi falan dedi ondan sormak istedim
HurremSultan Dmrbs18 teşekkür ederim🥰 hiç öyle sorunlarım olmadi. Hatta banyomu be tek yapardim da kocama cilve olsun az benle ilgilensin diye ona yıkattim saçlarımı mxsx ama çok iyiyim yani. 14 kilo kızım kucağımdan inmiyor sen düşün 😁
Mervemoms Sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün küçük adam💜 Gebelikte ozellikle tukettiginiz besin varmiydi
HurremSultan Mervemoms saol teyzesi Cook teşekkür ederim🥰 Valla asko ne bulduysam yedim xhskhx evde ne varsa özellikle kilo yapsın diye birsey tuketmedim😊