Kalbimin diğer yarısı canım oğlumu kucağıma aldım kızlar. Rabbım sağ salim kavuşmayı nasip etti çok şükür🤲🏻 Burda benimle beraber gün sayan bacikolarıma kucak dolusu öpücükler gönderiyorum🥰😘
Gelelim doğum hikayeme. 39+6 olduğum gün sabah Çam ve Sakuraya kontrole gittim. Ve doktorum beni nstye bile sokmadı🥲 bebeğe baktı ağrın varmi dedi var dedim alttan muayene etti ve 4 buçuk cm. Açıklık olduğunu yatış yapacağını söyledi. Tabi ben bebeğimin iri olduğunu bildiğim için ultrasonda bakarken sordum. Çünkü doğum anında karat verilecekti sezeryan mi normal mi olduğuna. Ve doktorum büyük ihtimalle sezeryan olursun omuzları çok geniş dedi🥺 Ben şok oldum o an ne hissettiğimi tarif edemiyorum. O kadar alışmıştım ki bebeğimi yine doguramadim diye evime dönmeye. Doğum başlamış diyince elim ayağım boşaldi sanki. Doktorum hemen acildeki doktoru aradi ve bebeğim hakkında bilgi verdi ilgilenmeleri gerektiğini söyledi. Eşimde 14 aylık kızımla kapıda beni bekliyordu yanlarına gittim eşime soyledim inanamadı oda benim gibi🥺 Aşağı indim ve işlemler başladı. Tekrar vajinal muayene ve ultasona bakıldı yine bebek iri çıktı🥺 Yani doğuma alınana kadar 4 5 doktor vajinal açıklığa ve bebeğin gelişimine baktılar 🙃 ve hepsi sezeryan olmam gerektiğini söyledi. En son yatisim yapıldığında bir doktor hanım geldi ve bana bebeğin omuzlarının geniş olduğunu normal dogurabilecegimi ama bebeğin omzunun çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu kolunu zedeleyebilecehini söyledi. Sezeryan olmak isteyip istemediğimi sordu ve bende bebegi riske atmamak adina ne kadar korksam da kabul ettim. Hersey bebeğim içindi…
Ve bebeğime kavuşmama çok az kalmıştı. Planlı bir sezeryan olmadığı için bana ne zaman boşluk olursa o ara alınacağım söyledi. 10 dakika bile geçmeden gelip beni götürdüler 🥺
Ameliyathaneye girer girmez titremeye başladım. Sanırım heyecan ve korkudan elim ayağım bosaldi😅 neyse beni aldılar yataktan sedyeye. Sondami da odamda taktılar bu arada o yuzden rahat hareket edemiyordum. Ameliyathanedekj herkez kadındı. Anestezi doktorum erkekti sadece. Adam bana iğneyi yapmadan önce sedyeye düzgün oturayım diye elimden tutup beni öne çekti eline kitlenmişim xghsjx zorla kurtuldu elimden bu arada😅😅 neyse doktor eğil iğneyi yapicam dedi bende burdan öğrendiğim bilgi ile kendimi saldım ve iğne hiç acıtmadı. Sonra beni yatırdılar. Doktor uyusup uyusmadigini sordu dedim ayaklarımı hissediyorum. Oda hissedeceksin zaten qma acımayacak dedi. Gerçekten öyle oldu. Ameliyat başladığında acı hissetmedim ama çok fazla heyecanlandigim için titriyordum. Uyutun beni dedim ve doktorum hava verdi sonrası yok🤣🤣🤣 gözümü Bi açtım ameliyat bitmiş xgsjgxx dedim bebeğim nerde nasıl jyi mi doğdu mu gxksjx Ama kızlar kafam nasıl güzel anlatamam🤣🤣 3 kadın vardi icerde 2 tanesi işte dikişlerimle uğraşıyordu biri yanımda bisiler yapıyordu ben uyandıktan sonra sürekli konustum🤣🤣🤣 doktorlar gülmekten öldü xhshux çok tatlı bir ortamda doğurdum hersey çok güzeldi ya iyiki wezeyan olmusum😁 sonra bebegimi getirdiler kocaman birseydi inanamadim🥺 komple sarmislardi kafası görünüyordu sadece ve aglamiyordu🥺 sonra yanıma iyice getirdi ben onu öper opmez qglamaya başladı ikimiz beraber ağlaştık 😢💕 Ameliyathane soğuk olduğu jcin hemen götürdüler. Ben daha sonra odaya cikarildim. ((Sonra eşim ve kayinvalidem geldi ama bebeğim hemen gelmedi malesef. Ben sabah 11 de doğum yaptım ama bebeğim akşam 7 gibi geldi yanıma malesef solunum sıkıntısı yaşamış ama güçlü oğlum hemen toparlanıp annesinin yanına geldi🥰😍 )) Ağrım sızım öyle pek de fazla değildi. Uyusuktum. Ama o his hiç güzel değil ya ayaklarım yok gibiydi😅 sonra yavaş yavaş hissetmeye başladım. Zaten ilgi alaka mükemmeldi. Sürekli kontrole geldiler. İğneler ilaçlar gerçekten özel hastane konforunda doğum yaptığımı düşünüyorum. Daha sonra yemek yememe izin verdiler yemeğimi yedim. Bi iki saat sonra da gelip üstümü giydirdiler. Saat akşam 5 6 gibi ayağa kalkmama izin verildi. Ben sabah doğurdum düşünün 🥲 Sonra ayağa kalktım üstümü giyindim kayinvalidem de yardım etti. Ve sadece ayağa kalkarken elimden tuttu kayinvalidem asla destek almadan tek başıma yürüdüm. Elimden geldiği kadar dik durmaya çalıştım. Yürüdükçe açıldı vücudum sanki. Bol bol yürümek ve booolca şu içmek. Benim narkoz atmam hiç zor olmadı. Çünkü 2 günde yaklasik 15 litre su içtim 😅😅😅 aklınız varsa bol su için kızlar. Bu arada sütüm de hemen geldi. Ama bebeğimden ayrı kaldığımız için biraz sarılık oldu hastanede kaldığımız sürede sütüm çok olmasına rağmen günde 2 3 kere mama takviyesi yaptılar. Ama toparladı çok şükür. Şuanda buzlugum süt dolu siz düşünün 🤭🤭🥰 sezeryan olunca süt gelmiyor diye de korkmayın. Eve geldikten sonra da çok iyiydim. Sadece oturup kalkarken destek aldım. Bir haftalik olunca artık ona da ihtiyacım kalmadı. Her işimi kendim görmeye başladım. Saçlarımı da düzleştirdim yemeğimi de yaptım temizligimi de🤭🤭🤭 ve büyük kızımı da artık ben uyutmaya başladım. Birini mememde emzirirken diğerini qyagimda sallayıp uyuttum. Yani normal doğumda da hemen hemen bu kadar ağrı çekmiştim aşkolar. Gerçekten boşuna korkmuşum. Şuanda hersey çok güzel tek başıma da kalabiliyorum. Bebek bakımında da zorlanmiyorum çok şükür. 2 bebekli hayata bende merhaba dedim. Hepinize tavsiye ederim🤭🥰😁🌸🌸
Canım oğlum Asil Karan💙
22.12.2022 de saat 11.05 de dünyaya gözlerini açtın.
İYİKİ GELDIN HOŞGELDİN 🥺💙🤲🏻