Gulsahduru Pyrz86 bende 10+3 günlüğüm kasık ağrım arada benim de oluyor daha çok mide bulantım beni çok zorluyor ☺️☺️
Aysegolcuk Pyrz86 11+6 haftadayim midem çok bulaniyor ve sol göğsüm ağırıyor ayakta duracak halim YÖK sürekli yatasim geliyor
dml33 Pyrz86 bnde bugun 11 haftalik oldm dun cok oldu aksam bel agrisi normalde cok olmuyo ayakta kalmamaya calisiorum
Pyrz86 Bulantım azaldı çok şükür ama ben mutfakta soğan lı yemek yapamıyorum malesef koku beni mahfediyor ,bel ağrım ve kalçamın sağ tarafında ağrı başladı dinlenip istirahat etmemi söyledi doktorum .
Gulsum2308 Bizde 10+5 olduk bugün, bi kaç gündür aşırı mide bulantısı yaşıyorum bu haftama kadar rahat geçmişti çok şükür ama 10. haftadan sonra baş ağrısı mide bulantısı aşırı başladı canım hiç bişey yemek yapmak istemiyo valla sabahtan akşama kadar yatıyorum 🤦🏻♀️
Pyrz86 Bende şimdiye kadar yattım sürekli ilaçları gece almaya başlayınca rahat ettim sürekli uyku hali halsizlik ten kafamı kaldıramıyordum tansiyonumda düşüktü ,bende ne yapayım ne yiyeyim canım bişey istemiyor maalesef kayısı incir falan atıştırıyorum tuzlu yemek istiyorum tatlı çekici gelmiyor 😊