Serpilinumudu Tbayram hem manuel hemde elektrikli kullanmış biri olarak kesinlikle elektrikli manuel hiç bi işe yaramıyor
Tbayram Ftmcgdms Çalışmıyorum işten ayrıldım bu yüzden çoğunlukla emziririm ama evde bulunsun diye düşünüyorum ama hem fiyat olarak hemde bir haberde izledim elektrikli ile ilgili iyi şeyler söylemediler o yüzden kararsız kaldım
Ftmcgdms Tbayram hii belki o zaman çok işinize yaramaz yani ihtiyaç olursa kiralarsiniz bence manuele hiç para vermeyin denedim hiç bir işe yaramıyor
gzmwe Peki alınması gereken bir şey mi sizce? Bende almak istiyorum ama kararsız kaldım sütü gelmeyenler veya çalışan anneler için önerilmiş genellikle sizler doğum öncesinde mi almıştınız
Tbayram gzmwe Ben henüz almadım alışveriş videoları izliyorum onu bende düşündüm ne kadar gerekli sonuçta çalışmıyorum bebeğim yanımda olucak hep bilemedim gerekli mi
Betulhdvrd Tbayram ben de aynı durumdayım ya çok gerekli mi lazım olursa o zaman mı almalıyım bilemedim
dahabirmavi Tbayram +1 deyip şurada bekleyeyim, bende çalışmıyorum bebişi bırakacak kimsem yok zaten bu şehirde yine de gerekli olur mu acaba