Yaseminturan_ Kubrabsyg45 Teşekkür ederim benim erken doğum riskim var son zamanlarda suyu bende azalttım idrar koyulastı ve akıntı başladı korkuyorum bende acaba enfeksiyon mu diye en iyisi gitmek hastaneye:/
Kubrabsyg45 Yaseminturan_ ay canım çok dikkat et. Enfeksiyon direkt zaten erken doğuma sebep zaten öyle bir riskin varsa. En çok su iç. Bende yanma falan yok ama koyulaşma akıntı vardı. Sen suyu eksik etme hemen başla 🥺🤲
Yaseminturan_ Kubrabsyg45 Tamam balım çok sağol koyulaşma ve akıntı bende de var malesef bugün acile gidicem inşallah ilk oğlumdan da 29+3 de dogmustu:/
Yaseminturan_ Kubrabsyg45 yok canım eşimi bekliyorum bir oğlum daha var kaynanamlar varda yanımda oğlum suan tek gitsem asla durmaz:/
Kubrabsyg45 Yaseminturan_ haber ver inşallah sıkıntı olmaz da ilaç su ile hemen çözülür. Kaç haftalıksn bide
Yaseminturan_ Kubrabsyg45 canım ben dönemedim sana o gün gidemedim bugün cok agrım oldu acile geldim 1 cm açıklık var müşahadeyim🥹32+5 olduk🥹
Cnsly Kubrabsyg45 bndede 1 haftadr vardi akinti dediginiz gibi 2 gun once kontrole gittim usutmus olablrsin bol su ic dedi enfeksiyona karsi fitil verdi agrim oluyordu zor yuruyorum kalkiyorum hala . 33. Haftam bebekte uzun suredir dönmüştü