Prenses_im47 Kızlar 37+4günlük hamileyim son 3-4 gündür akıntım baya çoğaldı.sulu kıvamlı bi akıntı ve adet sancısına Benzer sancılar da oluyor arada çok özür dileyerek soruyorum. Bu ne anlama geliyor acaba başına gelen varsa cevaplarsa sevinirim 🌹
Eliztosunannesi_ Prenses_im47 ay bende de şuan aynı durumlar var özellikle ayağa kalktığımda böyle karnımın etleri ağrıyor belimden bacağıma doğru acı süzülüyor. Aynı hafta aynı gündeyiz sizinle
-minikkelebegim- Prenses_im47 rengi beyaz sıvı akıntım var kaç gündür öyle bende de ama nedenini bende bilmiyorum 36+6yız 🤷♀️
Dilara556 Prenses_im47 bende de öyle bebek sola toplandı aşırı yatınca bel ağrısı da oluyor normal dedi doktor
Prenses_im47 mevaninannesii Busbusu Dilara556 -minikkelebegim- Eliztosunannesi_ teşekkürler kızlar cevaplarınız için ilk gebeliim o yzden anlam veremedim ama tek ben yaşamıyorum onu anlamadım içim rahat etti o yüzden Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😘
Busbusu Aynıyız 37+2 artık yanakdan donemiyyorum karnım çok ağırlaştı sabahlari uyandimda akıntı geliyo bebeğin suyumu anlamıyorum ama Çarşamba sezaryan olucak adet ağrısı gibide oluyo acaba bekleyebilcmmi carsmabaya kdr
mevaninannesii Yanlız değilmişim dedim bende okuyunca aynı şeyler bende de var kızlar haftaya perşembe doğumum inşallah sağlıkla bekleriz günümüzü
-minikkelebegim- Prenses_im47 aminn benimde ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum ve tedirgin oluyorum herseyde😊
pelindf Prenses_im47 biz de 37 olduk bugün arada adet sancısı gibi çok kısa süreli sancım oluyor cumartesi kontrolümüz var sanırım çatı muayenesi olucaz bakalım ne dicek doktorumuz 🥹