aslisevdi Kızlar bugün 16 haftalıkken kız olduğunu öğrendim ve beni tartıya çıkardılar 60 çıktım 🥰 Yarım kg almışım şu zamana kadar 🌸 Sizin kg alımınız nasıl gidiyor ? Bulantı kusma çok oldu o yüzden pek almadım galiba 🤷🏼♀️
Busel aslisevdi başlarım artık almaya ama 🤣 bebisin kilosu yansır yavaş yavaş artık yine dikkat etmeye devam 🥰
Baharks Valla ben kilolu hamile kaldım 19+4 haftalik hamileyim aç karinina tartilinca ki doğru olan bu 5 kg vermiş gözüküyorum istifra sadece bir kez ettim hamilelik güzel geçiyor şimdilik ama son ayalara doğru çok yeme isteği oluyomus inşallah öyle olmam
Yldz23 Bende 16 haftalık hamileyim. Bende 500 gr almışım. bundan sonra almaya başlarız sanırım artık 😀
Aaaysee aslisevdi masaAllah,bizim de kız 😍🧚♀️ 25 haftalık 6 buçuk kilo almışım ama başta 7 kilo vermiştim eski kiloma geri döndüm yani 😁
beyzzsenturkk aslisevdi 37. haftadayım 20 kilo almısım ama hala aynı gibiyim bebisim 4 kiloymuş suyuydu eşiydi dersek 4-5 kilo da ona gitse 10-15 kilo almısım😂😂😂
YaseminBatrk Bende 17 haftalığım 1 kg almisim. İki çocuğum var vakitsizlikten yemek yiyemiyorum ki 🤭😂 onlar uyuyinca anca 😂 ama artık yerim çünkü sanki iştahım açıldı gibi başlarda canım istemiyordu
Kirmizibalik1 Mommygizem bence oyle dusunmemelisin😄😄😄 14 haftaligim 63tum 70 olmusum. Ben öleyim ozaman 😄 Ama nasi oluyo anlamadim oyle normal yemek yedigim gibi yiyiorum ekstra bsie yok niye boyle oldu anlamadim
aslisevdi Mommygizem fazla değil bence ya ama dikkat etmeliyiz bence kg zor veriliyor 🥺 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını 🙏