Kızlar, bu benim 2. Bebeğim ilkini 18 saatte suni sancı ile doğurduğum için bunda da çok korkuyordum Allahtan korktuğun gibi olmadı.
Neyse gelelim hikayeme; 41. Haftayı doldurduğumuz için doktorumuz suni sancı ile başlatalım doğumunu deyip, 30 aralık cuma gününe gün verdi. o gece çok dua ettim 7 tane Meryem süresi okuyup suya üfleyip içtim ağrılarım vardı zaten çoğaldı sabahı zor ettim sabah 8 de gittim hastaneye açılmaya baktılar 3 cm açıklığım olmuş sancım düzensiz çıktı yatışım yapıldı 12:00 da suni sancı vermeye başladılar hep pilates topunda zıpladım 1 saat sonra baktı ebe 5 cm olmuşum suninin dozunu biraz daha arttırdı gitti arada bi geliyor sesin çıkmıyor senin acı çekmiyor musun diye soruyor tabiki çekiyorum ama sakin kalıp hiç bağırmadım saat 14:00 da tekrar gelip kontrol etti hiç bir şey demeden suyumu patlattı hadi iyisin açılma 10 cm olmuş ıkınalım artık deyip yatağı çatal haline getirdi sancı geldikçe ıkınmaya başladım ıkınman çok güzel Aferim ama bebeğin kafasını rahip sıkıyor bebeği bırakmıyor dedi o anda odam ebeler ile doldu şansıma polikinlikteki doktorumun nöbet günüymüş oda geldi (Devlette doğurdum) ıkın dediler çok güzel ıkınıyurdum ama bebeğin kafası bir türlü gelmedi rahmime fitil attılar o yumuşattı tam 30 dk ıkınnamın ardından oğlumu doğurdum ten teması yaptırdılar 6-7 tane dikişim oldu 12:00 da başlayan doğumum 14:35 de bitmişti .devlet hastanesi gibi değildi herkes çok güzel davrandı Allah onlardan razı olsun sonra servise çıkarttılar Annem refakatçi kaldı yanım da bu arada İzmit’te Alikahya’da doğurdum öneririm ilgi alaka güzeldi 🥰😍