Suelifemir humeyra333 öyle yapmaya çalışıyorum genelde artık kötü kötü rüyalar görmeye başladım kafama takıyorum
Suelifemir Kbra3352 yiyorum valla canım yatarken yiyorum özellikle sol tarafımada yatıyorum düzenli olarak hıçkırıyor artık hissediyorum inşallah alır
Silalp_26 Suelifemir bende dedim hiç kilo almıyor diye kafama çok takıyordum zar zor yedim faydası oldu balık yağının da çok oluyor ama ben şurup şeklinde istemedim hap olarak yazın dedim en azından mide bulandırmıyor
Suelifemir Silalp_26 valla doktorum hiç bişey demedi herzamanki gibi beslen dedi eee bebek zayıf devlet ya başından atar gibi konuştu özelde bi arkadaşım var ona sordum balık yağı al 2 hafta iç eger almamşsa artık yapacak bişey yok dedi onun tavsiyesiyle aldım kapsul herğün içiyorum işte
Silalp_26 Suelifemir iyi yapmışsınız devlet öyle önemsemiyor benim bebeğimin karın çevresi 2 hafta geriden devlette gittim gerizekalılar hiç bişey demedi Eskişehir’de gezmediğim doktor kalmadı en som özelde buldum çareyi onlarında evlatları var yani nasıl önemsemiyorlar anlam veremiyorum
Suelifemir Herkeze iyi akşamlar bebeğim kilo almamış demiştim buğün gittim doktora ve gelişimi düzelmiş burda bana destek olan herkeze teşşekür ederim
tubimom Suelifemir kaşar peyniri sade soda ceviz tahin bunları bol bol ye muzda var besin değeri yüksek şeyler ye
MihriEfnan44 Suelifemir aynı durumu akrabam yaşadı hatta dün doğuma aldılar normal doğum olacaktı hatta ama olmayınca sezeryana aldılar onada aynısını dediler son günlerde birden bire gelişimi durmuş dediler 4 hafta geride gözükmüş normalde günü ama 4 hafta geride gözüküyordu doğuma aldılar doğum yaptı yani ama size tavsiyem Bi detaylı utrasyona girin oda dedaylı ya girdikten sonra oradada aynı sonucu alınca doğuma gitti suyundada azalma olmuştu artık gelişim olayında oyüzden detaylıya girin derim şimdi 2 side çok iyi yarın taburcu olacaklar inşallah 😊
Suelifemir MihriEfnan44 baktı hepsine canım çok şükür sıkıntı yok dedi suyun iyi dedi herşey güzel dedi
080522_asel Plesantan da bir sorun mu var yaşlanma falan beslenememiştir eminim sen herşeyden yemişsindir onun için sıkma canını çok kilolu olcak diye birşeyyok doğuma kdr 2 kilo olur en az dışarda beslersin🥰🥰🥰
SerdarYusufunannesi Suelifemir kaşar peyniri ye canım çocuğa kilo oluyormuş o. inşallah sana da fayda sağlar bu bilgi 🤲
Kubrakilickeseryaz Suelifemir Kırmızı et , kaşar peyniri , günde 2 yumurta , süt ürünleri , günde 4,5 ceviz 10 fındık 10 badem çiğ olacak . Ve muz