Hilal2 Az önce hastaneden geldik doktorumuz cinsiyet için tahmin edebilirim kız dedi ama kesin değil dedi 13 haftadayız ultrasona göre değişme ihtimali olurmu acaba 🙂☺
Dila5 Hilal2 bana da 14 ve 15 haftalıkken kız gibi dedi değişir mi acaba ne zaman belli olur ki kesin olarak
Aylin4593 Hilal2 evet olabilir benimde başıma geldi 13 14 haftalıkken kız dediler ve bacak arası baya acıktı boştu ama 17. Hafta bir gittik yine bacak arası açık pipisini gördük erkekmiş😂
1aysenurrr Aylin4593 Ayy böyle yanılmaları duydukça şüpheye düşüyorum🙈Bana da 15. Haftada doktorum kesin kız dedi.Çok sevindik kız kıyafetleri almak istiyorum heyecanla ama böyle gördükçe ya yanılma olursa diye detaylı ultrasonu bekliyorum zaman geçmiyorr😂🐣
Bkt0 Aylin4593 şuan 12+4 günlüğüz bugün gittim bacak arasından bakıldığında boş gözüküyor ama yandan baktığında çıkıntı var gibi dedi hiç birşey anlamadım
Hilal2 Öncelik elbette sağlıklı olmaları ama kız diyince pek bi heveslendim bi oğlum var bide kızım olsa diyordum ☺
Aylin4593 Bkt0 kesinlikle görünmeyebilir canım benim bebeğimin 12. Haftada bacak arası açıktı ultrasonda ama boştu 17. Haftada yine açıktı bu sefer gördük pipisini o yüzden beklemenizi öneririm