MaviK Asena19 12 aralıkta paket aldım Batıkent Medicalpark 15.500 . Tabii fiyatlar artacaktı güncel bilmiyorum
eylulicten Asena19 kecioren medicalpark fiyatlar artmis ben dogum yaptim 40 muayeneme gittigimde muayene ucreti 700 olmustu. Paketlerde bir o kadar artmistir. 515 di en son muayene ucreti
Esusyksl Asena19 ben dün doğum paketi aldım liv hospitaldan 24 bin tl ödedim. 😕 aralık sonunda 19.500 tl demişlerdi. Yeniyılla beraber zamlamışlar hemen.
YzKzy Asena19 Cukurambar koru hastanesine gidiyorum 25 bin demislerdi ben sigorta yaptırmıştım çok uyguna denk geldi benimki.Yeni zamlardan sonra uçmuştur kesin
Asena19 @eylulicten bende orayı düşünüyordum :( Benim ikinci doğumum ve Ortadoğu hastanesinde yapmıştım ilk doğumumu. Oradaki doktorum da medicale geçmiş ve fiyatlarını bilmiyordum
Asena19 @MaviK ben doğum paketi almamıştım. Şuan 30 haftalığım sadece sezeryan için özel bi hastane tercih etmeye çalışıyorum
Asena19 @Esusyksl şaka gibi fiyatlar ya😏 ben sadece doğum olarak fiyat alacağım ama onda da paketten farkı yok diyorlar
Esusyksl Asena19 malesef ciddi bir artış gelmiş biz de bu kadar olmasına şaşırdık. Ama muayene ücretleri de dudak uçuklatıyor. Benim doktorumun muayene ücretini duydum tesadüfen şaşkınım hala 😯
Asena19 @eylulicten bazı hastaneler gelmeyince vermiyorlar ama bi telefonla şansımı deneyim teşekkürler 🤩