Gulsum2308 Kızlar benim fikrimce de ufak ufak alışverişe başlanmalı, ikinci gebeliğim benimde. Özellikle bu dönemde ne alırsak yanımıza kâr bence, malum her gün herşeye zam geliyor hem toplu almaktansa ufak ufak başlamak daha rahat olur kendi fikrimce 🥰
Banubebek1 3 ağustosa gün verdi doktorumuz kısmetse inşalla bizimde daha çok uzun yol var önümüzde 🥰😊
Mrvctn 16 Haziran tahminen dedi doktorumda, henüz kıyafet almadım ama diğer ay başlamayı düşünüyorum yeni doğan bebek üşür diyorlar o yüzden yenidoğan kıyafeti çok kalın almasam da kısakollu çok almayı düşünmüyorum
en_guzel_emanetlerim Fatma_42246 ilk kızımda haziranda doğdu bu bebişte nasip olursa haziranın sonu temmuzun basi gibi dogacak
Mervkhangrdzlvi momlife317 5 Eylül de benim hareketleri hissediyor musunuz benim bi kızım var 7 yaşında uzun zaman oldu henüz hissetmedim hareketlerini yada anlayamadım biraz da kilom da var ondan sanırım
momlife317 Mervkhangrdzlvi evet bu ara hissetmeye basladim sanirim sanki icimde balik yuzuyor yada kelebek var gibi :)
Nilosfirarda19 Fatma_42246 37.haftada mecburi sezaryen olacağım için (Allah nasip ederse) benimde 20 haziran civarına denk geliyor 💐