B-K- Kıyafet ne alacağız acaba bu mayıs sonu haziran sonu bebeklerimize uzun alsak sıcak mı olur kısa alsak üşür mü hiç bilemiyorum alışveriş yapanlar var mı aramızda
Fatma_42246 B-K- bende kararsız kaldım o konuda çok fazla yenidoğan kıyafeti almiycam çok çabuk büyüyor diye ben hep kolsuz aldım zibinlari felan Haziran temmuz havalar çok sıcak oluyor Konya’da
Aspenya44 B-K- hastane çıkışı fln hep uzun ben Ağustos ta da doğum yapınca uzun kollu almıştım bebek yenidogunca üşüyor ya. Baddaniyeye sarmaşık sadece . Eve gelicede çıtçıtlı atlet sadece yeteli bence
Aspenya44 B-K- tulum çok almayın en fazla. 1 hafta giyiyor bacaklardan hemen kasıyor . Çok çabuk buyuyorlar . Alt üst bol bol alın derim ben
Fatma_42246 Aspenya44 evet ben zibinlari kolsuz aldım ama hastaneye bı ince vi kalın battaniye goturcem zaten
1anne2bebek__ Betusgunes sanırım benimde öyle. 😀 kızımda Mayıs sonu Haziran başı demişti Mayıs sonunda doğum yaptım. Bakalım bu hamilelikte ne olur 😀 18+2 şu an
bademli_puding Fatma_42246 mayıs sonu haziran başı gibi olacak ama bizim bura yaz değil maalesef o zamanlarda 😂 hala soğuk o yüzden tam olarak yaz bebeği değil sanırım 😂
Deletedmom_116 Aspenya44 Her gün artan fiyatlarla bence şimdiden ufak tefek başlanması gerekiyo bence
minikmucizemmmmmm minikmucizemmmmmm yanlış yazdım kızz 23 Haziran 😅 bende 21 Haziran doğumluyum belki aynı gün oluruz oğluşla😂