Anneolmak188 Ya dün yeğenimin tokasını takdım bugün kaşındım bi bakdım kafamda bit bi tane ne kullanabilirim ya hamileyim
Mustafayigitvebeytugannesi Anneolmak188 Yaa Küçükken bir tanidigimda vardi ve son careyi sacini boyatmakta bulmustuu.
benimmdunyamm Anneolmak188 İnce taragi iple youtubeden bak saçına hamileler için bit ilacı al eczaneden sonrs o tarakla iyice tara o bitler orada sıkışıyor ipte bunu sürekli yap annem bize yapardı hamile olmasan sinek ilacı sık derdim annem bize onu sıkardi tülbent bağlar 1 saat beklerdik olurlerdi sonra o tarakla tarardi
Naznaz123 Gülüm ben koz kardeşimle çok çektim bundan çay ağacı yağı diplerine sür ve eşin ince ince bit tarağıyla tarasın sonra duş al tabi bekle öyle 15 dk kafanı da sar duşa gir en son suyuna elma sirkesi koy saçına dök ve çık
ensensr23 Geçen sene kardeşimden bana ve çocuklarıma geçti çocukların saçları kazıttım hergün duş al ve nevresim yastık yüzleri sürekli temizle en son kendime eczaneden bit ilacı aldım kullandım 2 defa öyle kurtuldum tümden