Gulbeyaz1778 Kızlar 31 haftadayım nişan geldi 2 cm açıklık var . Böyle durumlar yasayan var mı aranızda. Dogum ne zaman gerçekleşti. Ciğer geliştirici iğnesi yapıldı
Elyesa Gulbeyaz1778 çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler minik riskli dönemleri atlatmışsınız inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Serosss Haftamda basıma geldi 2 gün hastanede yattım :( şimdide evde yatıyorum progestan fitil kullanıyorum sabah akşam 3 günde birde iğnesini oluyorum 28+5 olduk bugün inşallah içerde tutmayı başarıcaz kızımı :(
Gulbeyaz1778 Serosss celestone iğne yapıldı mı. Acıklıgınız var mı. İnşallah bebişlerimiz biraz daha durur içerde 🥺🥺
Serosss Gulbeyaz1778 iğne adını bilmiyorum ama yattığım gün ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 doz sonra progestana başladılar, rahim ağzı kısa hala daha..
Gulbeyaz1778 Serosss nişan geldi mi peki sizde de. Ben nişan geldiği için gittim acıklık vardı. Bekleyebildiğimşz kadar bekleyecegiz artık
Serosss Gulbeyaz1778 evet artık nişan mıydı bilmiyorum kanama oldu leke şeklinde gittik hemem yatırdılar işte.. progestan kullanıyorum ara ara kahvemsi yine leke geliyor
Serosss Gulbeyaz1778 hayır şimdi iğne oldum geldim uzanıyorum doktor kontrolüm 16sında gitmedende bilemiyorum..
Gamzeucan Serosss geçmiş olsn canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin beninde bebegimi çok aşada hissediyorm oyuzden korktum birazda genital bölgemde varisten dolayı cok agrı var ondan