Deletedmom_116 17 . Haftamizdayız kızlar iki üç haftadır kelebek kanadı gibi hissiyatimiz vardı şükür . Ama bugün çok değişik bı durum oldu bebişim yön degistirdi ve bunu çok net hissedebildim ballık yüzer gibi biseydi 🙈🙈Sizde durumlar nasıl tze annisler.♥️
Happycatt Deletedmom_116 yaaa bugün 20 haftalık olduk hala hissetmiyorum yada o hareket ediyor ben farketmiyorum 🤦♀️
Mhtpflz Deletedmom_116 aynen canım bende 18+3 hareketlerini hssediyorum bendede bi kere oldu baya sertti döndü sanırım😇
_almirasmom Deletedmom_116 15 haftalıkken sol tarafımda hıssettım cok zayıf oldum için gobegımde yoktu hıssedılmesi baya nettı suan 30 haftalık ellerımı karnıma koydum an bı oraya gıdıyo bı buraya gıdıyo içerde gerılıyo esnıyo acıtıyo onu yemek ıstıyorum🥹🙏
Deletedmom_116 Happycatt farketmiyosundur kesin haraket ediyordur minnoş🙈🙈♥️♥️Bide vücudun zayıfsa daha erken etmeye başlamıştır benimki gibi
Deletedmom_116 femme gelir çabucak ♥️Ben daha dün ogrenmis gibiyim zaman çok hızlı sağlıklı olsun minnoş ♥️
Hazl12dhgfj İlk gebeliğimde oğlum 17 haftalıkken hisetmistim ilk hareketlerini şimdi ikinci gebeliğim ikizlerim olucak Allah’ın izniyle 17 hafta olmak üzere hala hisetmis değilim sadece bir iki gün önce düz uzandım biri kendini taş gibi yaptı birden hisetim😅