guzelanne01_ Yaptırmayın arkadaşlar kesinlikle usgde boyun burun ve bacak boyu iyiyse asla yaptırmayın baş ağrılarına kaldım hastalığa kaldım resmen ,Doktorumuda sevemiyorum soğuk kelpetenle laf alıyorum ağzından Rabbim Annelik çok zor😢😢
2prensesannesiiii guzelanne01_ kuzum ben de yaptırdım ama endişelenmedim 19 ocak detaylı organ taraması temiz çıkar inşallah diyorum ikili tarama temiz çıktı ama ben önemsemedim strese sokma kendini rahat ol allah korusun sağlıklılar inşallah 🙏🏻 ben organ taramasını düşünmemeye çalışıyorum allahımıza emanetler sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ama gebeliğini zehir etme canım 🙏🏻
femme guzelanne01_ dun bende doktora gıttım ense kalınlıgı ııyı dedı boyunuda olctu oda gzeldı, ıkılı test ıstedı benden bu sabah kan verdım 1 hafta sora cıkıcak, rabbım herkesın saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
guzelanne01_ bademli_puding son canım sondu gitmem ben bugunu dört gözle bekliyorum aradım sonuç çıkmış dedim ben haber veriyorum yani tamam dedi dönecem dedi 50 dakika geçti ya bir hamile var karşında görende çok dolu sanar 12 haftamda gittim 2 ci gidişimdi bitti sondu
bademli_puding guzelanne01_ bencede gitme sonuçta doğuracaksın onun yanında güvenmediğin biriyle rahat edemezsin ben devlet hastanesine gidiyorum ama doktorumdan çok çok memnunum
guzelanne01_ bademli_puding bende tıpa gidecem canım ücretli oranın doçent doktoruna gidecem özele vereceğime tıp hastanesine vrririm doktorda çok iyiymiş
bademli_puding guzelanne01_ benim bilgim yok maalesef ben vanda oturuyorum devlete gidiyorum çokda memnunum gerçekten çok ilgili
guzelanne01_ bademli_puding bizim burda devlet hastaneleri kötü canım suriyeliden geçit yok sıra beklemeden başka bişeyde yok doğumhaneleride pis
bademli_puding guzelanne01_ ayy çok kötüymüşş nerdesiniz acaba ben vandayım hastanelerimiz çok temiz güzel
Beyabann38 ada00 dün kontrolde doktorum baktı hersey gayet iyi dedi bana bıraktı yaptırıp yaptirmamayi yaptirmadım dedim ihtimali bile olsa 9 ay boyunca o stresle yaşamak istemiyorum dedim yani zor.
bademli_puding guzelanne01_ maraşlı arkadaşım var o anlatıyo valla bizden çok suriyeliler var diye allah yardım etsin bitmediler bi türlü bizim burdanda afganlılar çok geçiyo görüyoruz sürekli 🤦🏼♀️ allahtan kalmıyolar bizim şehirde
femme guzelanne01_ valla cok da kafama takmıyorum ben aslında stres ıcınde degılım cok sukur ne gelırse rabbımden ❤️
guzelanne01_ bademli_puding aynen öyle canım sıra dahi yok bulamıyoruz tıklım tıklım maraşta rahatlar canım iklim yönünden iş yönünden heryer fabrika