Esrak42 Kızlar doğumdan sonra hastanede kalınıyor mu ? Kaç gün kaldınız siz ? Özeldeki gibi tek kişilik değil demi odalar?
Haticebagci Esrak42 Bildiğim kadarıyla tek kişilik doğumdan sonra da 1 gün kalınıyor ben de orda doğum yapacağım inşallah
h_s_1411 Esrak42 Canım normal doğum olursa 1 gün kalınıyor odalar da tamamen şans işi oluyor benim ikizim orda doğum yaptı tek kişilik odaya denk geldi inşallah bende orda doğum yapicam şansa artık oda tek kişilik mi gelir iki kişilik mi bilemicem?
g_gulsn Maalesef devlet hastanelerinde odalar her zaman 2 kişilik olur. Sağlıksal bir sorun olmazsa eğer normal doğum yapan 1 gece sezeryanda 2 gece kalınıyor.
Sacmalama_engiinn Baltopu2 normal doğum için hastane elbisesi veriyorlar mı ya ben de doğumu orda yapıcam ilk hamileliğim ettim orda doğum için herhangi bir elbise al orda doğum elbisesi vermiyorlar demişti
Esrak42 h_s_1411 12+5 haftalık daha 2 kere gittim ayın 18 inde ikili tarama sonucum için gideceğim. Bülent şimşek doktorum
Tuuba100310 Haticebagci doguma o gün nonetci kimse o doktor mu giriyor acaba hep ayni doktora gidipte baska doktor girme ihtimali ck mu
deryarslan00 Sacmalama_engiinn ben suni sancı için yattm 10 ocakta kendi elbisemle durdum alttan açıklığa baktıkları için bişey giydirtmiyorlar. Ben uzun elbise koymuştm onla durdm. Açılma olmaynca sezeryana alındım o zaman önlük giydirdiler o kadar