momyy__ Kızlar kızımda hamileyken şöyleydi oğlumda hamileyken böyleydi diyomusunuz mesela ben oğlumda nasılsam bu hamiligimde de öyleyim daha ilk haftadan bulantı ve baş dönmesi başladi sizin nelerdi hadı konuşalım 🥰
Eluf momyy__ benim iki kizim var kisindede tam ters birnde tatlı çok yiyiyordum bulantim çöktü birindede hep eksi tuzlu turşu tatlı yemezdm bulantı azdı yani alakası yok 😜😆
Emineedrk momyy__ bizim ilk çocuk mide bulantım hiç olmadı hamileliğim boyunca bebek hareket etmeye başlayınca 2 kere kustum sadece hamile kaldığımdan beri normalde çikolata falan çok yemem tatlıyla aram yoktur şimdi kaşık kaşık çokokrem yiyorum onun haricinde bebişim çok uslu annesini hiç yormuyor 😅
Kubra_6 momyy__ benim Şuan ilk gebeliğim canım 36+3 deyim ve kızım oluyor ama hiçbir şekilde hamileliğimin başından beri belirtim olmadı 😂 ne mide bulantısı ne kusma ne aşerme nede başka birşey 🤭 kişiden kişiye değişiyor bence o
Oglakadini momyy__ ben erkek bebek belirtileri ile hmailelik keciriyorum ama cocugum kiz😄😄 bulanti yok, kusma yok, cildimdd sorun yok, her seyi yiye biliyorum karnim gobeyimin altinda ve sivri
momyy__ Eluf bende kız istiyorum tabiki önce sağlıklı olması önemli ama belirtiler aynı olunca bununda erkek olacağını düşünüyorum
mercan88 momyy__ benimde belirtiler aynı olunca çok umitlenmemistim değişik olacağına ilk gittim aynı erkek dedi ikinci gittiğimde yüzde 1milyon kız bebek annes diyince çok se inmistim tabi ki önce sağlıklari yerine olsun ama değişik olsun istiyo insan
EmirDemir Zeynepmom45 ayyy çok hoşsun bende iki oğlumda ne ekşi yedim ne ekşi yedim oğlum olmuştu ilk yaşayan ben değilmişim demekki şimdiki hanileliğimde tatlıya düşkünüm aşırı bakalım kız mı olucak♥️
gokturkmom İlk gebeliğim ve erkek ama bütün kız bebek belirtilerini yaşadım😂 canım hep ekşi şeyler istiyor, bulantılarım saat, zaman fark etmeden oluyor😂
kubra3398 İlk gebeligim ve cinsiyetimiz kız ilk aylar aşırı derede mide bulantim ve kusmam vardı. Uyku hali içindeydim. Ne eksi ne tatlı canim istedi. Şu an 32.haftamdayim ve canim sürekli tatli şeyler istiyor. Ve su ana kadar 2 kg aldım.
Busra347snmezz momyy__ bende öyleyim ilkinde olduğu gibi ama bilmiyorum daha net birşey demedi doktor
EmirDemir momyy__ kızlar bulantı be kusmalar bence bünyeden kaynaklı ben iki oğlumdada kusmadan ve çok yiyerek geçirdim şimdi hamişim üçüncüye 6haftalık sabah safra kustum umarım bir sağlıcakla kız olur değişik olur yani
EmirDemir Saziye58 üçüdemi erkek peki sizin rabbim sağlık güzel ömürler versin hayırlı evlatlar olsunlar canım🥰
Busra347snmezz momyy__ oğlum var ikili tarama testinde kıza benziyor dedi sizin doktorunuz tahmin de bulundu mu