EmirDemir Kızlarr hamileyken saç kestirdiniz mi hiç yada böyle bir tecrube yaşayan büyüklerden içimize işlemiş saçlarım çok uzun kestirecektim hamile kaldım çok kafam karışık🤗
3MelekAnnesiiii EmirDemir ben kestirmistim tabiki sac kesilir neden kesilmesinki? Bana sakin cocugun omru kisalirmis deme kalpten giderim😆
Kleopatra- EmirDemir Kafa karışıklığı yaşayacak birşey yok açıkçası. Böyle şeylere inanmak saçma geliyor bana hurafeden başka birşey değil. Kestirebilirsiniz bir sorun olmaz.
Zeynepbebek23 3MelekAnnesiiii ayy bana da öyle söylediler hamile kaldığımdan beri saçımı kestiriyorum.Yalan yalnış herşeyi konuşuyorlar.veren Rabbim alanda rabbim şimdi bir saç kesildi diye kısamı olucak bebeğimin ömrü.Ben yalnızca Allaha inanırım gerisi yalan🥰😁
EmirDemir 3MelekAnnesiiii valla büyüklerimin içime aklıma böyle batıl inancı yerleştirdi için içinden çıkamıyorum rapunzel olacağım
ArvenMom Niye kesilmesin allah için hurafe ya bebekle saçın ilgisi nedir ki çok uzundu saçlarım omzumda kestirdim çokta rahatladım ve aşırı hızlı uzuyo
EmirDemir Kubra_6 ananemler ve annemler içime işletti allah korusun evet batıl inanç kızlarda iyi getirmez işte bebeğin ömrü kısalır kestirme diye diye bende salak oldum
Dmttthemum Ben kestirmedim 32 haftalık hamileyim ama saçım beni öyle rahatsız ediyorki anlatamam ama işte ne yapalım içim rahat etsin diye kestirmiyorum
EmirDemir Dmttthemum benimde içim rahat etsin diye kestiremiyorum ama uzun saçı severim de kırıklarını bari aldırsaydım şimdi belime yaklaştı rapunzel olacağım😅
Nursemother Bende kestirmeden ,yani inanmam böyle şeylere kulağa bile çok saçma geliyor ama insan tedirgin oluyor korkuyor ben oyle olmuştum yani .. 37 haftaya girixem artık ama hala kestirmedim .karar size kalmış :)
EmirDemir Kleopatra- teşekkürler işte inanmamak gerekir büyükler sağolsunlar eskilerden taşımışlar günümüze
3MelekAnnesiiii EmirDemir bak kendin diosun batil inanc😆 buyuklerin her sozune inanilmaz ve her dedikleri yapilmaz. Sacma sapan seyler cocugun omru bizim sacimizamk bagli tovbe estagfirullah. Allah belirlio omru sac degil🤦♀️👍😆
Tbayram EmirDemir Ben kestirdim bi sıkıntı olmadı olmayacağını da biliyordum eğer istiyorsanız içini ferah tutun Allah’ın verdiği can bizim bir saç telimize bağlı olacak değil ya