sinoli Beyzanurr53 Kaç saat var araların da, doktorunuz ne diyor? 2-3 saatse dinlene dinlene gidebilirsiniz. Ama genel de kalp atışı duymadan tercih etmiyorlar doktorlar.
Mysmrt Beyzanurr53 yani doktora danışmak en doğrusu ama ben o haftada Çorum’dan Adana’ya ordan Antalya’ya yolculuk yaptım kendi arabamla ama tabi iki saatte bir mola vererek
Buse-ozdmr Beyzanurr53 sürekli mola vermenız gerek dıye bılıyorum eğer düşük tehlıken veya erken doğum tehlıken yoksa cıkabılırsın dıyorlar
Rabia-- Beyzanurr53 yok kuzum bi şey olmaz Allah’ın izniyle hem mesafe kısa hem yol inişli çıkışlı değil düzlük git selam söyle memleketime🤗
sinoli Beyzanurr53 1 buçuk saattem bişey olmaz, tabi siz yine de doktorunuza danışın 🤗 Normal de şehir içinde de kendim o zamanlar 1 saatte bir yere gidebiliyordum İstanbul gibi bir yerde ☺️
arirangg Beyzanurr53 Trabzon’da oturuyorum, Rize’de çalışıyorum. O yolu her gün gidip geliyorum. Eğer gebeliğin riskli değilse hiçbir şey olmaz.
EdaZehra Beyzanurr53 5 haftalık hamileyken doktorun izniyle Kıbrıs’a gittim geldim. Allahım izniyle bişey olmaz sağlık sorunun yoksa 🙏🏻
yanlisanlamaama Beyzanurr53 bunu doktorunuza danışmanız en doğrusu olur 👍🏻 benim ilk üç ay tehlikeliydi çünkü
Kubrabsyg45 Beyzanurr53 ben o haftadayken , 21 saat yolculuk yaptım otobüsle gittim 10 gün kaldım geri döndüm. Doktorunuzla konuşun gene. İnşallah sorun olmaz
minik_koala_ve_annesi Beyzanurr53 hic sorun olmaz ben kayseriden ankaraya geldim yakin kayseri nevsehir riskli degilseniz