2prensesannesiiii Arkadaşlar bi prensesim olacak💓 isimli hastane çıkışı yaptıracağız sizlerin yaptırıp güvenilir, kaliteli beklediğiniz gibi gelen sayfaların isimlerini söyler misiniz ?🙏🏻🥰
Cey-cey 2prensesannesiiii gelince yazarım ben sadece tulum sapka eldiven uaptırdım diger türlü takım olanlar cok pahalı okadar parçalıya gerek yok dedim
Eliff35k 2prensesannesiiii merhaba😊 bende astral Baby var instagramda oradan yaptırdım çok minnoşlar ☺️
Edafmo 2prensesannesiiii bu sayfadan 3.alışverişim. ilk ikisi ablamın ve yakın arkadaşımın kızı içindi. Bunu da yakın arkadaşım benim için yaptırdı. Hepsinde de aynı kalite var. Ben çokkk beğendim, kumaşı nakışı herşeyiyle🏵️ Instagram’da lohusa_takimlari
Minigim--2 2prensesannesiiii pinkbabydesign Instagram adresi oğluma yaptırmıştım 2.5 yıl önce şimdi kızıma yaptıracam aynı yerden kalitesi filan çok iyi ilgileri alakaları filan çok güzel tavsiye ederim
Minigim--2 2prensesannesiiii pinkbabydesign adres bu canım ama bunda kapıda ödeme yok güvenilir sayfa havale yada eft kabul ediyor