altreralterov Merhaba kızlar test yaptım gecen ay gelmedim icin hamileyım cıktı haftasında kanamam oldu korktum sabah kahverenkli vajinal oldu sonra yine kırmıızı oldu bugun 4 gun her sildiymde beni leke oluyor bu normal mı ağrılarım yok buluyor beni sadece ... duşük sandım test yaptım yine hamike gösterdi beni biraz rahatladım doktora gitmedin cok erken diye duyamam onu diye yine dış gebelik olabilir mi korkuyorum ... tkş :)
Hatunnn altreralterov canm kendi kendimize karar veremeyiz suan sen bi test yaptir doktora gitmiyosun kan ver 2 gun sonra bidaha ver bak bakalim deger artisin nasil ona gorede haftan dolar zaten gidersin doktora
Tubasim altreralterov kimyasal gebelik geçirip düşük yapıyor olsanız bile testte pozitif çıkar bunu söylemek istedim.. insallah yerleşme kanamasıdır doktora gitmelisiniz belki önceden tedbirle sağlıklı bi hamileliğiniz olacak
BuseBasderici altreralterov şaka yapıyorsunuz herhalde değilmi? Kanamanız lekelenmeniz oldu ve siz doktora gitmediniz mi??
Muhammedamine altreralterov öncelikle kanamalıylen evde yapılan testler pozitif sonuç verir. Herşey olabilir bi doktora gidip beta hcg nize baktırmalısınız ne yapacağınıza doktorunuz karar verecektir
Mutlulugum Git doktora canim. Yerlesme kanamasi da olabilir, allah korusun dusukde. Doktor goremesede vajinal ultrasonda belki gorebilir. Sana gore 4 hafta olabilir doktora gore 6.
songul123 altreralterov ben 4+3 günlük hamileyim lekelenmeyle öğrendim hamile olduğumu direk doktora gittim progestan verdi geciktirme hemen git canım
Destina21 altreralterov böyle ciddi bişeyde idrar testi mi yapılır lütfen biraz canınızın kıymetini bilin.. hamileliği öğrendin kanama başlasa bile idrar testi tabiki pozitif çıkar..
altreralterov Termin aldım kızlar gelecek hafta verdiker Cuma almanya da yım .... lekelenmem bugun yok genelde adetim 4 gün geliyodu simdide 4 ncu gün bitmiş adedim olabilirmi sizce ? Tşk 🙂