teachervera dilann22 Kız korkma bende geçen hafta ikinci sezeryanım olmasına rağmen öyle idim gereksiz yere zaten hemen oldu bitti oluyor
Morviceyysss @dilann22 canım benim, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıcakla al kucağına yavrunu.. kucağında küçücük bir bebek olacak, sana muhtaç. Onunla acıları da geçiyor insanın merak etme 🙂❤️
dilann22 Morviceyysss sondayı uyuşturmadan takmaya çalışıyolar 🥺🥺🥺 han_tme1 nutellaningizlitarifiyim teachervera Sevimefealp @
han_tme1 dilann22 Allah yardımcın olsun minik meleğini kucağına aldığında bütün korkularını stresini unutacaksın bunu düşün sağlıkla gelsin inşallah 🥰♥️♥️
nejvavin dilann22 ay neresi devlet mi genelde devlet uyuşturmadan takıyor Allah kolaylaştırsın sağlıkla kucağınıza alın
_sevdatsn dilann22 rabbim sağlıkla ikinizi birbirinize sizi de ailenize sevdiklerinize kavuştursun rahat ol sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay biter 🥰
dilann22 nejvavin yok özel ama istediğim gibi yaptılar doğurdum şükür kızlar ama ağrılarım bitmedi bugün 3. Gün 🥴 teachervera