EraSoniC Deniz21_ valla bende ilk karnımda denedim doktorum burulacak alan ve oran açısından en risksiz karım dedi zatem karnımda o acıdan sokra koluma cesaret edemiyorum ben karından devam 😂
Deniz21_ EraSoniC başlarda karnimdan bile cesaret edemiyordum hergun görümcem yapıyordu son 1 aydır kendim yapmaya başladım az kaldı çok şükür 1 bucuk ay kaldı doğuma
EraSoniC gny25 havası zaten vurma şekline getirince üste çıkıyor tamamen enjeksiyonu dibine bastırmıyorum hava içeride kalıyor ama iğnenin kendi içeriği baya yakan birşey maalesef ama çok şükür yine tedavi edilecek dertlerimiz var deyip şükür ediyorum 🤰🏻
Efruze14 EraSoniC ben de uzak doğuya yolculuğa gittim iki hafta öncesi 6 gün vurdum kendım kolumdan hergün kol değiştirdim coraspin de kullandım iğne vurulmak istemiyordum acıtmıyor az yakması dışında ama eşim hep vurdu siz de bebiş ve sağlığınız için vurulun bitecek🤗
mirzam04 EraSoniC evet yakıyor canım ama eşin enjekte edince ilaçı yavaşca sıksın ozman açıtmıyor ben karından ilk 4 ay yaptım orası daha çok açıyor şimdi koldan vuruyorum kendim yapıyorum iğnelerimi biri yapınca çok morarıyor ve açıyor
EraSoniC mirzam04 bugün oda sıcaklığında vurdum bende daha az acıdı canım bir daha dolaba koymayacağım o yüzden 😂
EraSoniC mirzam04 tabi evler şimdi ekstra sıcak doğalgaz falan bende evde ardiyeye koyuyorum serin orası bakalım inşaallah bu akşamda acısız olur 😂