Pasakizi Ladyss kahve için belki olabilir ama sanmam.gunde 4 5 küp kahve içiyorum hamile kaldığım.var
en_guzel_emanetlerim Ladyss benden çok çay içen yoktur heralde sabah 7de ocağın altını bi açarım gece 12de kapatirim hem caycida hem demlikte 2 demlik cay hazir olur icerim buyuk bardakta limonlu 1 kızım var ikinci bebeğe hamileyim hâlâ içmeye devam ediyorum sadece eskisine göre daha açık içiyorum
Ginger_ Günde 7 bardak zift gibi kahve içen biriydim canım bunlar hurafe kafana takmadan keyifle düşün Rabbim en hayırlı vakitte nasip ediyor inan . Rabbim isteyen herkese versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın amin🙏🌸
MorKelebek54 Ginger_ gebelik öncesi gebeliğe engel değildir ama gebelikte sakıncalı kuuzm bildiğim kadarıyla
MorKelebek54 Ginger_ çok şükür kuzum ama yine de dikkat edilmesi bı konu bence kadın sonucta gerçi sigara da zararlı ama hamile olanlarda iciyo yani bende içiyorum gebelik olursa inşallah doktorum bırak derse bırakamam zaten şuan da da diye bırak diye de neyse işte birakamassam da azaltmaya çalışirim en son