Gmz28 Kizlar hamilelikte ates kac dereceye kadar normal cogu kisi hastaliktan geciyorum gece atesim 37.7 uyandim düsürdüm parol ictim havluyla islattim simdi de 37.4 e uyandim ates olcer normal gosteriyor yesil yaniyor ama hamilelikte nedir
Morning-star Gmz28 geçmiş olsun canım. Tam bilmiyorum ama sanırım 38i geçince kırmızıya dönüyor Ateş ölçer. Senin biraz ateşin var takip et yine ihmal etme. Rabbim şifa versin🙏🏻❤️
cansualisa Gmz28 aynı kuzum Bnmdee 2 dir parol içiyorum belim kopuyor inanır mısınız kızım influenza acaba bana da mı geçti :(
yagizegemom Gmz28 takip et kuzum doktor bana 38.5 üstü sıkıntı demişti sabah benimde 37.8 di hasta felan da değilim niye böyle oldu anlamadım
Gmz28 cansualisa bilmiyorum iki kere üst üste hasta oldum yaaa kac cesit virüs varmış Allah hepimizi korusun
cansualisa Gmz28 çok geçmiş olsun burnum fena akıyor başım catlıyor suan sırt ağrım hafif şükür ateşte yok ilaç içtim parol yine çorba içtim. 6 gün sonra doğum ne olur Allahım yalvarıyorum geçsin 5 güne birşeyimmm kalmasın sezeryan bebek çok zor olur:(