elaymoms Zumzugukodummuzzingillatirim hahahha senin taktik aşırı iyi ajdbdnskd. Ama benim boyun agrimin kusmayla alakası yok aşkım bence çünkü damar sertleşmiş eskisi gibi de kusmuyodum artık neredeyse hiç . Boynumda ki damarın ağrısı sağ kulağıma vuruyor ta. Doktorumla konusucam da muayeneme daha çok var ayın 25i gibi felan gidicem beynim uyusuyor resmen dokununca elimi hissetmiyorm zkdndn
Zumzugukodummuzzingillatirim elaymoms gecmis olsun. Ben kusarken klozete lavaboya cimenlere egilip durdugum icin kusmaktan basim egilmekten boynum ağrıyordu. Ise giderken kusmak icin otobus değiştirdiğimi biliyorum yetmez gibi esimle dur dur cek saga diyip kusma molasi verirdik… ah be ne gunlerdi
elaymoms Zumzugukodummuzzingillatirim sahshsjsj bana ilk aylarimi hatırlattı. Ama bir de hamilelikten önce de mesela bir şeye üzüleyim agliyayim midem bulanır kusardim . Benim öncesinde de midemle alakli sıkıntım vardı Jzbxjd
Mommyustn En güzel yanı kızımın tekmelerini hissetmek ♥️ve aşırı ilgi odağı olmak 🙈🐣 Zor yanı ise kıyafetlerimin olmaması, sık sık wcye çıkmak🥲
Fundaaaaa elaymoms 😂 bir erkekten sonra bir kız geliyor dedik 27’de büyük şok öğrendik ki 2. Erkek geliyor birde 😅 gülermiyim bilemem