Happycatt İyi yanı ANNE olacağım ❤️ Kötü yanı yani olumsuz yanları var ama kötü demek istemiyorum geçici şeyler bunlar önemli olan sonucu canım sağlıkla gelsin yavrucuklar 🤲
beyzariibyk Zor yanları aşırı mide bulantısı,isrifra,kuyruk sokumu ağrısı,kilo almak İyi yanları annelik mucizesini tatmak,etrafındaki herkesin sana ayrı bi iyi davranması 😀
prettywomann elaymoms sorunlu bir hamilelik yaşamadım çok şükür fakat hafta ilerledikçe bel ağrısı çoğaldı ve istediğim şeyleri yerken iki kez düşünmek zorunda kalmak beni yıprattı mesela canım salam çekiyo yiyorum sonra pişman olup vicdan yapıyorum gibi 😏 iyi yanı doğum iznim olması ve işe gitmeyecek olmam 😀
EbrarBusra elaymoms eşimin üstüme düşmesi merhametli olması ve bebeğimin hareketlerini sevdim kusma bulantı yemeklerden tiksinme diyebilirim
Eda_46 cansualisa daha çok erken bikmaniz için 3ay bitsin iyi olursunuz kendinizi kötüye yordukca kötü olacaksınız..
Azkaban Kötü yanı demeyelim de sıkıntılı yanı çok… Ama inşallah evladımızı sağ salim kucağımıza aldığımızda hepsini unutup Allah’ım bir daha nasip et diyeceğiz 😂😂
yagmur089 elaymoms iyi yani icinde bi can tasidigini hissetmek kotu yani bulantı kusma mide yanması sık idrara cikma dar kiyafet ve pantolon lara veda
Gulsengulsen elaymoms iyi yanı bebek olacağı bilip tatlı bir alışveriş telaşı anne olma onu sevöe duygusuyla dolma. Kötü yanı endişeler doğun korkusu ağrılar duygusallık idrara çıkma reflü her şeyi yiyememe gibi gibi sayılabilie🤣
CmreKsidar elaymoms iyi yanı sadece kızım olacağını bilmek ve sağlıklı olduğunu bilmek onun dışında bence iyi tek bir yanı yok. Evet çok güzel bir duygu ama erken doğum riski hastanede kalmak serumlar 4 ay bulantı kusma 4 aydan sonra mide yanmaları kramplar endişe stress ben hamileliği hiç sevmedim keske erkekler doğursa 😂😂
SerapBagci elaymoms Tek iyi yanı canımdan bir can var içimde 🌺🫶🏼 kötü yanı saymakla bitmez ruhen ve bedenen tükendim resmen 40+1 olduk hala doğum belirtisi yok delircem🤦🏻♀️
Boncukveannsi Avukathanimm olur mu öyle şey ya çok şükür ki Rabbim bize layık görüp nasip etmiş iyi yanı olmaz olur mu
Avukathanimm Boncukveannsi bedenim, konforum ve sosyal hayatımla ilgili kişisel düşüncemdir :) süreç benim sürecim, ister iyi hissederim ister kötü :)
B_lgeee birprensbirprensesannesi- alın bendende o kadar kelime kelimesine bnde ayniydim lk gebeliğim oğlumda şehir dışına gezmeye bile gidiyordum ama şimdiki gebeligim hayat enerjimi aldi sanki bulantim var kusamiyorum halsizlik bitkinlik Hepsi peş peşe geliyor cinsiyetiniz belli değil ben kız diyorum ama bn hariç herkez erkek diyor gorcez bakalım belirtilerle cinsiyet bağlantılı mi 😂