Dilaraanl offf bende aynı durumdayım. Eşimin işinden dolayı farklı şehre taşındık. Bir arkadaşı ile de evlerimiz yakın. Ve onların 9 aylık bebişleri var. Ahh birde kadın herşeyi ben bilirim havalarında olmasa. Veya herşeyden haberim olsun ne oluyor ne bitiyor söyleyin gibisinden. Onun yüzünden kadınla her konuşmamızın ardından eşimle tartışıyoruz yaa. Örnek veriyorum bugün üçlü tarama vardi. Bilen bilir kendi doktorumuz bakmıyor hemen. Başka bir doktor bakıyor ve kan tahliline yönlendiriyor. Neyse. Bende orda bakan doktora cinsiyetini sordum. Yetkim yok dedi ısrar edince de kıza benziyor dedi. Bende bunu doğal olarak eşime söyledim. Gün içinde arkadaş herşeyden haberdar olacak ya. Sorup durdu ne yaptınız ne ettiniz diye. Bende söylemedi yetkim yok dedi deidm. Uzatmamak için. Eşim de gitmiş kocasıyla konuşmuş kız olabilir diye. Gelmiş sonra bana hesap soruyor. Bende eşime kızdım niye diyorsun diye. Ve ne zaman konuşsak biz bu arkadaşla, eşimle aramız kötü oluyor. Off bıktım yaa.
Ama iyi yanı 🥰. Vücudumda benimle birlikte bir can daha büyüyor. Ben büyüyorum ve büyütüyorum. En önemlisi bu. Ve ileride Allah’ın izniyle doğarsa da ayaklarımızın altına cennet serilecek. Daha ne isterim Rabbimden 💗