Esrazoan 21147nisa bebişi kilolu olduğu için mi yırtılma çok olmuş ki , sevindim canım memnun olduğuna
Destina21 Arkadaşım iki doğumunu da orda yaptı.. hatta riskli gebeliği vardı.. çok iyi bir doktor bende gitmeyi düşündüm fiyatı yüksek geldi..
Ozlmslm Eğer konu güncelse ben onu allaha havale ediyorum benim ikiz gebeliğim vardı 18 19haftamdı sanırım çok az bi kanamam oldu akşamdı gittim yatışımı yaptılar sabah geldi odamıza geldi ve eliyle muyane etti müsait olunca sizi çağırıcam dedi neyse bekledik çağırdı bebeklerimin hareketi var mı kalbi atıyo mu baktı acil doğum gelmiş dedi ve gitti neden olduğuna dair hiç bi açıklama duymadık ilaç yazıp bizi taburcu ettiler. 23+4de sancıyla hastaneye gittimizde doğum başlamış dedi kendi bile yaptırmadı bizi başka bir hastane bulup oraya gönderdi. Ve sonrasında yanına gittiğimizde doğacağı varsa doğardı sen ayağından kendini tavana assanda dedi ikiz gebelik zaten riskli dedi. Biliyorum rabbim ne derse o ama hangi doktora gitsem rahim ağzı yetmezliği vardır bu fark edilmedi mi dediler. Rabbim bizi o doktora muhtaç bırakmasın. Hem hastanesinde yenidoğan yoğun bakım yok hemde ikiz gebelik riskli deyip bunu ağzını yayarak konuşmayı biliyo. Rabbim büyük buda bizim imtihanımızdı allahım yarabbim büyüktür