AyseOnurr İyi akşamlar kızlar bu gece ekmek arası kokoreç aldık yedik ama internetten bakınca pekte sağlıklı değilmiş aranızda varmı dayanamayıp yiyen birşey olmaz umarım 23 haftaligim
Nazlicangrhn-3009 AyseOnurr 31+3 üm bende ½ defa yedim çünkü çok seviyorum çok şükür bişey olmadı iyi pişmesi önemli yani
Meliko AyseOnurr yemişsin bence hiiiç dert etme bi daha yeme ilk üç ay çok önemli ben bilmeden baya iyi yedim şükür bişey olmadı🥰
beyzzsenturkk AyseOnurr ben temizliğinden emin olamadıgım icin cesaret edemedim ama cok merak ediyorum tadını sizce nasıl
ikimelekannesi28 AyseOnurr fazla yemedikce bişey olacağını sanmıyorum sonuçta gergin yemeyeceksin cnm
AyseOnurr Nazlicangrhn-3009 evet evet bilindik yerden aldık ama benimde bu son olur bogazimizi birazcık tutmamız lazım bebisler için
AyseOnurr beyzzsenturkk ben çok seviyorum ya hamile olmadan öncede sürekli yerdik şimdi neredeyse 6 aylık olucam canım çok istedi dayanamadm🤦🏻♀️
Nazlicangrhn-3009 AyseOnurr aslında bir zararı yok yani yarın birgün sütten de geçecek🙈 bizde bilindik yerden yiyoruz ozellikle cok pismis olsun diyoruz
beyzzsenturkk AyseOnurr oh oh baya ilerdeymis haftanız bence bisey olmaz ya icinizi ferah tutun bende midye yemek icin gün sayıyorum cok özledim
Zeyrista AyseOnurr bir seferden bir şey olmaz ama sakatatlara dikkat etmek gerekiyor ben hiç yemedim hamileliğim boyunca doktorum da özellikle uyarıyor çok iyi temizlenmiyor maalesef hiç biri bende elinizden geldiğince dikkat etmenizi tavsiye ederim 🌸
AyseOnurr Zeyrista Doğru söylüyor doktorlarda bizim sağlığımız için diyolar aslinda bı sefer kaçamak oldu buda benimde bidaha sanmıyorum🥴
AyseOnurr Nazlicangrhn-3009 İşte insan ister istemez acaba yedim bişey olurmu diye şüphe duyuyo sakatat olunca
nutellaningizlitarifiyim AyseOnurr Hiç bişey olmaz canım ben çok yedim 38. Haftadayım çok şükür bi sıkıntı yok temiz yerden yedim hep kokoreç şırdan hepsini kaç kere yedim valla 😊
AyseOnurr nutellaningizlitarifiyim Gerçekten içim rahatladı yoksa bu gece uyuyamazdim acaba bişey olurmu diye ☺️
Elfbyza AyseOnurr olmaz ya sakatat kilo aldiriyomus ciğer filan bol tuket kilo yapiyomus bebeğe ama bı yeri e filan sürme elini