Bugün saat 12.10 geçe suni sancı verilmeye başladı saat 17.10 du ben hala ağrı hissetmiyordum nst de vardı bende bişey yoktu sonra tam gezinirken suyum geldi sonra Allahım bir sancı vurmaya başladı aşırı sık geliyordu açılmama baktılar 6 cm olmuştu ama ben zaten 3-4 cm ile girmiştim. Neyse karşılamaya çalışıyordum bir şekilde o sırada suni sancıyı kapattılar ben kendi sancılarımla kalınca daha rahatladım derken şiddet ve sıklık artmaya başladı 21.30 da 9 cm olmuştu açılma ve bana sancı sırasında ıkınma isteği geliyordu çömelerek karşıladım sancılarımı ve ıkınma isteğimi bebeğimi aşağı itmek için saat 22 gibi beni çatala aldılar artık ıkınma çok kuvvetliydi omlarında yardımıyla ve biraz dikişle 22.20 de doğurdum ama inanının o ıkınma isteği gelince ağrı hafifliyor daha dayanılır bir hal alıyor sadece ıkınıp bebeği çıkarmak için çabalıyorsunuz. Şimdi biraz solunum sıkıntısı olduğu için oksijen alıyor umarım tez vakitte aşırım kucağıma yavrumu bekleyen her annenin bu duyguyu rahat konforlu bir şekilde tatması dileğiyle 🌸 dua edin bebeğimi alayım kucağıma hemencecik