Busra_2 Merhaba kizlar bu ikinci gebeliğim ilkini 28 . Haftada kalbi durduğu için kaybettim şuan 26 haftadayim ve iki hafta sonra konrolum var sizce nst çekilir mi ve çekilirse nasıl yapiliyo bu işlem çok merak ediyorum
YagmurAnnesi Busra_2 devlete gidiyorum 30. Haftada gittim girmedim. Artık 2 haftada bir gidecem kontrole 32 de gel dedi nst ye girer miyim bilmiyorum
Busra_2 İnternette okudum 28 de basliyo çekilmeye diyodu da bende merak ettim nasıl yapiliyo peki islem
Busra_2 Sellmaseellma teşekkür ederim hayır incelenmedi yani ben istemedim daha fazla rahatsız etmeyi onu
uraz_ve_annesi- Busra_2 benim riskli gebelik ti 32. Haftada başladı doktorum 2 tane uç var birini bebeğin kalbini dinlemek için diğerinide de sancı var mı ona bakmak için karına koyuyorlar 20 dk yatarak bekliyorsunuz çok güzel bence 😊
EymeninAnnesi__ Busra_2 bir sorun yoksa 32 34 arası giriyorsun nst ye canım. Yani erken doğum riski sancısı felan olanlar daha erken giriyor nst ye biz 32 de girmiştik cihaz var onu karnına takıyor bebeğin kalp atısını ve sancılarını kntrol ediyorlar 10 15 dakka felan nst de kalıyorsun 🥰
Avukathanimm Busra_2 ilk 32.hafta çekildi benim ama sizin daha önce kaybınız olduğu için doktor daha erken isteyebilir belki. Neden kalbi durduğu belli ise alakası yoktur diyip istemeye de bilir. Belli mi?