Buseufuk1531 Merhaba anneler 😍bebeğimizin anne karnında kafasının nerde olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Ya belki poposu olamaz mı ? Ben diğer yerlere dokununca bi sertlik hissediyorum ama kafası mı poposumu anlayamıyorum bilgilendirir misiniz beni
misirveannesi Buseufuk1531 kaçıncı haftadasın? Başlarda herhangi bi yerden gelebilir hareket hissi. İlerleyen haftalarda son trimesterde yani kafası dokununca bariz belli oluyor. Mesela güçlü vurunca tekme , ufak itmeler olunca elleri oldugunu anlıyorsn
Edafmo Buseufuk1531 30+6 dayım ama hala daha çözemedim. Tek bilebildiğim sertlik olan yer ya kafası ya poposu 😂
Sedanurpolatkan Buseufuk1531 ayaklarını anlaman tekme attığı için kolay oluyor ama kafa mı popo mu anlaman için haftanın ilerlemiş olması gerekiyor zaten doktor baş aşağı duruyorsa söylüyor benimki 27. Haftadan beri baş aşağı pozisyon da o yüzden kafası altta olduğu için yukarda kalan yuvarlak sertlik poposu oluyor 🫣🤣 ayakları sağımda poposu solumda ayaklarını hissettiğim için poposununda solda olduğunu anlamam zor olmadı yani sizde anca öyle Anlarsınız 🤣
Meliko Buseufuk1531 15 ten beri baş aşağı duruyor 😂😂 o yüzden poposunu yaslayıp ittiğini anlayabiliyorum
Buseufuk1531 misirveannesi 33.haftadayım ama daha çözebilmiş değilim 🤣sertlikse kafasıdır heralde dıyorum
misirveannesi Buseufuk1531 kafadır canım o 😂 genelde o haftalarda baş aşağı dönmüş olabiliyorlar muhtemelen göbeğin alt sağ sol kısmna doğruysa kafadır kesin popo hissedilmez sanmam 😂😂😂
EmineDefneGokce Buseufuk1531 ilk kızımda doğana kadar hiç anlamadım Bunda da anlamıyorum. 😂 Benim o tekme sandığım kolmuş hatta dirsek 😂😂usg de tekme attı dedim de baktık dirsek 😂