Aysedemirr Selam kızlar gebelikten önce sivilcelerim vardı sizce geçer mi ? Genel de hamilelikte geçer diyolar ama bide size sorayım dedim :)
Ecem95 Aysedemirr benim gebelikten önce hic sivilcem yoktu hamileliğimin 6. Haftasında bir çıktı sonu gelmedi sürekli çıkıp geçiyor adet dönemi gibi 1 hafta 10 gün kasıntılı iltihaplı gibi çıkıyor sonra geçiyor 2 hafta kadar sonra tekrardan çıkıyor yüz yıkama jeli verdi doktorum çam ağacı yağ içerikli
Aysedemirr @“pinar_033”# bide şey diyolar kız çocuk olursa çıkıyormuş güzzellliğini anneden aldığı için erkek çocukta güzelleşiyormuşsun o zaman Buda yalan galiba 😀
pinar_033 Aysedemirr bende tuttu canm bebeğim kız olacak insllah sivilcelerim çoğaldı baya Bi çirkinleştim ama güzelleştim diyen annelerde var
ddilaraas Erkege hamileyım arttı vallahı krem vs kullanmauın ız yapar yazıyo ınternette mecbur kullanıyorum leke kalıyo🫠
queenmerve Benim oğlum olacak ama benim yüzümde de sivilceler çıktı. Cilt temizliğime dikkat ediyorum ama yinede çıkıyor ne yapabiliriz? 😕 Kız çirkinleştiriyor oğlan güzelleştirir derlerdi ama hurafe anlaşılan 😕
Aysedemirr ddilaraas imex kullandım hiç işe yaramadı bende gebelik öncesi bi kaç gün öncede doktora gittim hiçbişey kullanma dedi sivilce kremi yazmadı maalesef :(
Ecem95 Aysedemirr birazcık evet en azından iltihaplı sivilce çıkartmıyorum çıkartsam bile yıkadıktan hemen sonra kuruyor ve cildim burnumun üstü parlıyor sabah aksam düzenli kullanıyorum mercimek tanesi kadar alınca bile bayağı köpürüyor bereketli bir ürün 🤗
Ecem95 Aysedemirr trendyolda var mı bilmiyorum ben eczaneden almıştım ‘beisya çay ağacı yüz yıkama şampuanı’ adı🤗 doktorunuza danışın isterseniz almadan benm doktorum vermişti bana ama doktordan doktora değişir belki bilmiyorum 🤗