gkcbrn Evet son 99! 🎉 Serklaj olduğum için günlerim yatarak ve gün sayarak geçiyor. Yatarak beklemek zor olduğu için günlerin hemen geçmesini istiyorum. İnşallah miniğim vaktinde ve sağlıkla gelir.🤲🏼❤️ sizde durumlar ne?🙈
EymeninAnnesi__ gkcbrn ahh gözümde canlanan o anı 🥰 şafak saydığım günler aklıma geldi ahh bi doğsada artık dediğim zamanlar şimdi 6 aylık olacak oğluşum rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip eylesin inşallah 🫠😇
Karman34 gkcbrn bizimde son 99 ay sanki geçmek bilmiyor inşallah biran önce kucağımıza alırız evlatlarımızı yat yat baldırlarım ağrıyor artık 😂
Sevgiliya Bizde 99uz 1 ay sonra 4 yaşına girecek bir kızım daha var o yüzden bende hiç yatmadan hareket halindeyim 😂 bu sebeple de zman su gibi geçiyor 🥴 sağlıkla kucağına almak nasip olur inslh , 🤲🌸
gkcbrn Sevgiliya serklaj olmadan önce bende hiç yatmıyordum özledim vallahi🙈amin hepimiz saglıkla alalım inşallah 🤲🏼
Aleynaerayy22 gkcbrn ayy hemde çok heyecan var tatlım 🥹😍 her an gelebilir diye bekliyorum ama bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi ne zaman gelir bilemiyorum 😂 amin inş canım 😘
gkcbrn Aleynaerayy22 en heyecanlı bekleyiş ☺️ sanki ben bekliyorum heyecanlandım🙈 minik içeride baya rahat sanırım😛
gkcbrn Karman34 evet ya hiç geçmiyor gerçekten. Su gibi akıp gitsin istiyorum dogumdan korkmama ragmen😂
gkcbrn EymeninAnnesi__ ben sanırım hiç özlemeyecegim. Çünkü sadece tuvalet icin kalkıyorum oturmak bile yasak suan. 🙈🙈 siz güzel bi hamilelik geçirdiyseniz ne mutlu bende cok hevesliydim ☺️
Karman34 gkcbrn bende öyle korkuyorum ama o gün gelsin istiyorum ay diyorum bu kadar zorluk çektim bitsin artık herkes diyor bu günlerini özleyeceksin kafanı dinle yat güzel güzel keşke içimde kalsaydı diceksin diye ama gözümün önünde sağlıklı olsun aman böyle göz göremeyince riskler daha çok oluyor 😂 birde üstüne zaman kaplumbağa misali 🥲
EymeninAnnesi__ gkcbrn 17 haftadan 38 ze kadar diş ağrısıyla mücadele verdim 28 de idrar yolu enfeksiyonu veeeee 35 te doğum sancılarım başladı ama her zorluğa ragmen güzeldi davul gibiydi karnım bebişimin hareketleri felan 😍😍🥰🤩🤩😘😘😘 sen niye kalkmıyorsun kuzum bi sorunmu var
gkcbrn Karman34 gerçekten ben hiç özlemeyeceğim o kadar zor ki😂 dediginiz gibi doğsun yanımda dursun saglıkla yeter o bana.🙈
gkcbrn EymeninAnnesi__ sizde baya zorlanmıssınız 😥 sanırım en guzel sey onun hareketleri 🤍 21. haftada detaylı ultrasonda rahimde açıklık farkedildi serklaj (rahim ağzına dikiş) yapıldı. Tuvalet harici kalkmam yasak.🥺
Btlklnc gkcbrn Bizde son 99👼🏻💙 bebiş izin verirse uyuycam 🥹 ne tarafa yatsam oraya gecıyor tepikliyor